Εκτός λειτουργίας το Instagram.
Χρήστες αναφέρουν προβλήματα τόσο στην ανανέωση της ροής όσο και στη σύνδεση.
Ειδικότερα, χρήστες του Instagram σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα παρατηρούν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν, ή κι αν τα καταφέρουν δεν ανανεώνονται οι αναρτήσεις της πλατφόρμας, το μεσημέρι της Πέμπτης (02.09.2021).
Instagram down atau mengalami gangguan sejak Siang hari ini. Eror terjadi di beberapa negara seperti Filipina, Malaysia, Singapura, dan Indonesia.
— Katadata.co.id (@KATADATAcoid) September 2, 2021
Μάλιστα, την προσπάθεια σύνδεσης, εμφανίζεται μήνυμα προβλήματος και ενημέρωση πως «η ομάδα του Instagram δουλεύει ώστε να το διορθώσει…».
Αυτή την στιγμή πάντως φαίνεται να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.