Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων Pixel 6 και Pixel 6 Pro από την ενημέρωση της εφαρμογής Google Camera!

Μοίρασε την γνώση...

Η Google μπορεί να επιβεβαίωσε ότι τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα φτάσουν αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν είμαστε ακόμα πιο σίγουροι για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μέχρι στιγμής, τα teasers και οι διαφημίσεις της Google αναφέρονται σε πολλές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ενώ μια ημερομηνία χτυπά με την ημερομηνία έναρξης που προτάθηκε από τον Jon Prosser, δεν υπήρξαν συγκεκριμένες υποδείξεις ότι στις 19 Οκτωβρίου θα έρθει είτε το Pixel 6 είτε το Pixel 6 Pro.

banner

Ωστόσο, ο Mishaal Rahman του XDA παρατήρησε μια πρόσφατη αλλαγή στην εφαρμογή Google Camera που θα μπορούσε να σχετίζεται με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Pixel 6. Σύμφωνα με τον Ραχμάν, η Google άλλαξε από απόσταση μια σημαία στην εφαρμογή κάμεράς της σε ’10 -27-2021 ‘, αν και μόνο για συσκευές που αναφέρονται ως κινητό σειράς Pixel 6.

Ο Ραχμάν προσθέτει ότι η Google θα ζητήσει από τους χρήστες να ενημερώσουν την εφαρμογή κάμερας μετά τις 27 Οκτωβρίου, αλλά μόνο εάν χρησιμοποιούν Pixel 6 ή Pixel 6 Pro. Για το σκοπό αυτό, ο Rahman σημειώνει ότι κανένα άλλο smartphone Pixel δεν περιέχει αυτήν τη συμβολοσειρά ημερομηνίας κυκλοφορίας στις εφαρμογές Google Camera.

Google news

Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό δεν είναι οριστική απόδειξη ότι η Google θα κυκλοφορήσει αυτές τις συσκευές στις 27 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο Rahman θεωρεί μια κυκλοφορία στις 19 Οκτωβρίου και μια κυκλοφορία στις 27 Οκτωβρίου «εύλογη». Εάν η Google έχει συμπεριλάβει αυτήν τη συμβολοσειρά στην εφαρμογή κάμεράς της, η ημερομηνία κυκλοφορίας της 27ης Οκτωβρίου θα μπορούσε επίσης να ισχύει παγκοσμίως.

banner Geekmaxi Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram