Μήπως τα dating apps δεν είναι τελικά τόσο απλή υπόθεση;

Μοίρασε την γνώση...

Πλέον η στατιστική μας λέει ποιος θα μείνει «ζωντανός» και ποιος θα μείνει μόνος του.

Δεν αρκεί μόνο να κατεβάσεις το Tinder πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις κιόλας. Αυτό είναι πολύ βασικό για την επιτυχία σου σαν dating app-er. Αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες πρέπει τότε να έχεις στο μυαλό σου πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δύσκολα επιβιώνεις στην εποχή των dating apps με τους κανόνες του πατροπαράδοτου φλερτ.

Πρέπει να να ξέρεις όλα τα νέα δεδομένα πλέον για να επιβιώσεις εκεί “έξω”. Απ’ τη φωτογραφία που θα βάλεις για προφίλ και τo about που θα γράψεις για τον εαυτό σου μέχρι πότε και τι να στείλεις στο υποψήφιο διαδικτυακό σου ραντεβού, όλα έχουν τη σημασία τους.

 

Το Tinder είναι φοβερά χρήσιμο εργαλείο, για όσους θέλουν να φλερτάρουν διαδικτυακά. Δεν αρκεί όμως να κατεβάσεις την εφαρμογή και να φτιάξεις ένα απλό και άδειο προφίλ. Πρέπει να γνωρίζεις όλα τα κόλπα και τα τερτίπια αυτού του πράγματος. Δεν πρέπει να πας χωρίς όπλο στον πόλεμο του dating.

Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή να κάνεις match με γυναίκες, θα πρέπει να ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις το tinder με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό παίζει ρόλο πολύ μεγάλο και η φωτογραφία σου αλλά και άλλα πολλά δεδομένα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com