Μήπως τα dating apps δεν είναι τελικά τόσο απλή υπόθεση;

Πλέον η στατιστική μας λέει ποιος θα μείνει «ζωντανός» και ποιος θα μείνει μόνος του.

Δεν αρκεί μόνο να κατεβάσεις το Tinder πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις κιόλας. Αυτό είναι πολύ βασικό για την επιτυχία σου σαν dating app-er. Αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες πρέπει τότε να έχεις στο μυαλό σου πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δύσκολα επιβιώνεις στην εποχή των dating apps με τους κανόνες του πατροπαράδοτου φλερτ.


Πρέπει να να ξέρεις όλα τα νέα δεδομένα πλέον για να επιβιώσεις εκεί “έξω”. Απ’ τη φωτογραφία που θα βάλεις για προφίλ και τo about που θα γράψεις για τον εαυτό σου μέχρι πότε και τι να στείλεις στο υποψήφιο διαδικτυακό σου ραντεβού, όλα έχουν τη σημασία τους.

 

Το Tinder είναι φοβερά χρήσιμο εργαλείο, για όσους θέλουν να φλερτάρουν διαδικτυακά. Δεν αρκεί όμως να κατεβάσεις την εφαρμογή και να φτιάξεις ένα απλό και άδειο προφίλ. Πρέπει να γνωρίζεις όλα τα κόλπα και τα τερτίπια αυτού του πράγματος. Δεν πρέπει να πας χωρίς όπλο στον πόλεμο του dating.


Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή να κάνεις match με γυναίκες, θα πρέπει να ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις το tinder με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό παίζει ρόλο πολύ μεγάλο και η φωτογραφία σου αλλά και άλλα πολλά δεδομένα.

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα