Νέος παίκτης μπαίνει.. «ρουκέτα» στο online delivery!

Μοίρασε την γνώση...

Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η Efood, η Rocket , μία νέα υπηρεσία delivery, έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι ανοίγει 500 νέες θέσεις απασχόλησης, δηλώνοντας ότι πρόκειται για υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου μέχρι το τέλος του 2021.

banner

Ευκαιρία να μπει «σφήνα» στην αγορά online delivery φαγητού «βλέπει» η Rocket που έφτασε και στη χώρα μας μόλις πριν περίπου δύο μήνες με νέα εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η Efood με τις συμβάσεις των διανομέων της και την πρόταση για freelancers στο delivery, η Rocket έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι ανοίγει 500 νέες θέσεις απασχόλησης, δηλώνοντας ότι πρόκειται για υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου μέχρι το τέλος του 2021.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά το «επιτυχημένο λανσάρισμα σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία», η Rocket «είδε τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται μέσα σε μόλις δύο μήνες» στην Ελλάδα και «τη δημοφιλία της να αυξάνεται ραγδαία».

Google news

Οι υπηρεσίες της Rocket αρχίζει να γίνεται διαθέσιμη σε περισσότερες περιοχές της Αθήνας. Τονίζει ότι οι διανομείς «αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας», ξεκαθαρίζοντας ότι «προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της», ενώ δεσμεύεται «να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν και φυσικά να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων τους».

ChicMe WW Goboo [CPS] Many GEOs

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram