Οι μπαταρίες που θα φορτίζουν σε 10 λεπτά!

Μοίρασε την γνώση...

Η εταιρεία StoreDot ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε την πρώτη μπαταρία τύπου «4680» για ηλεκτρικά οχήματα η οποία θα μπορεί να φορτίσει μόλις σε ένα δεκάλεπτο και ότι θα δύναται να την κατασκευάσει από το 2024.

banner

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής εταιρείας StoreDot, η εξέλιξη των μπαταριών τύπου «4680» με την οποία ασχολήθηκαν τα στελέχη της έχει φτάσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο αναφορικά με τον χρονικό διάστημα που απαιτείται για να επαναφορτιστούν.

Διαφήμιση

Ο συγκεκριμένος τύπος έγινε γνωστός τον περασμένο Απρίλιο από την Tesla. Η ονομασία του («4680») οφείλεται στις διαστάσεις κάθε κυλινδρικού κελιού που αποτελεί τη συστοιχία των μπαταριών. Δηλαδή, η διάμετρός του είναι 46 mm και το ύψος του 80 mm. Χαρακτηριστικά αυτού του τύπου μπαταριών είναι ότι έχει μεγαλύτερη ενεργειακή χωρητικότητα και φορτίζει σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με αυτούς που χρησιμοποιούνται ήδη.

Google news

O κ. Doron Myersdorf, Διευθύνων Σύμβουλος της StoreDot, δήλωσε σχετικά: «Το να επιτύχουμε την ταχυφόρτιση των κυλινδρικών κελιών σε μόλις δέκα λεπτά της ώρας ήταν ο στόχος που θέσαμε από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε η εταιρεία. Είμαι πολύ υπερήφανος για την αποτελεσματική συνεργασία των ανθρώπων μας σε όλον τον κόσμο, χάρη στην οποία είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Lightinthebox WW Geekmaxi Many GEOs

»Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων την επιλογή κελιών μπαταριών που θέλουν, με τη χρήση της “XFC” τεχνολογίας μας (σημ.: “eXtreme Fast Charging”), η οποία υπερνικά τα τείχη που υπάρχουν για την απόκτηση ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος».


Για την εξέλιξη και δημιουργία του συγκεκριμένου τύπου μπαταρίας, η StoreDot συνεργάστηκε με το βρετανικό πανεπιστήμιο Warwick καθώς και με την BP («British Petroleum»). Προς το παρόν, ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν εκδηλώσει η Daimler και η βιετναμέζικη VinFast. Από τη StoreDot έγινε γνωστό ότι η παραγωγή τους μπορεί να αρχίσει από το 2024.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram