OnePlus Nord 2 – Η OnePlus στα δικαστήρια μετά από έκρηξη του τηλεφώνου στην τσέπη δικηγόρου!

Η Xiaomi μπορεί να είχε το χρόνο της στο προσκήνιο με τις εκρήξεις smartphone, αλλά φαίνεται ότι η OnePlus είναι τώρα σε εξέλιξη. Αμέσως μετά την κυκλοφορία, ένα OnePlus Nord 2 έπιασε φωτιά με μυστηριώδη τρόπο. Δύο μήνες αργότερα, ένα άλλο Nord 2 έσκασε και αυτή η περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί αρκετά πιο ενοχλητική για την OnePlus.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Nord 2, Gaurav Gulati, το τηλέφωνο πήρε φωτιά ενώ βρισκόταν στην τσέπη του. Το τηλέφωνο δεν ήταν ούτε σε χρήση ούτε σε φόρτιση όταν συνέβη αυτό, κάτι που αντικατοπτρίζει την προηγούμενη έκρηξη του OnePlus Nord 2. Σε αντίθεση με αυτήν την περίπτωση, στην οποία το αρχικό tweet διαγράφηκε – πιθανώς κατόπιν αιτήματος της OnePlus – η εταιρεία θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Ο Gulati είναι δικηγόρος, φαίνεται, και θα ασκήσει κατηγορίες εναντίον της OnePlus με σκοπό να σταματήσει εντελώς το OnePlus Nord 2 5G στην Ινδία.

“Ήταν αρκετά αναίσθητοι στους τραυματισμούς και στις βλάβες που έχω υποστεί … Ποια είναι η αξία ενός ατόμου αν πεθάνει αφήνοντας τους επιζώντες του; Δεν αξίζει τίποτα. Έχουμε ήδη αποφασίσει να καταθέσουμε αγωγή για αποζημίωση κατά της εταιρείας στο δικαστήριο Εάν είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν, μπορούν να συνάψουν γραπτή συμφωνία δημόσιου τομέα ή θα συνεχίσουμε σύμφωνα με το νόμο και θα τους ζητήσουμε να διακόψουν τη συσκευή OnePlus Nord 2 5G με άμεση ισχύ. “

Ο Gulati δεν σχεδιάζει να αποδεχτεί το αίτημα της OnePlus να υποβάλει τη συσκευή που εξερράγη για έρευνα. Ο δικηγόρος θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό και θα υποβάλει τη συσκευή στην αστυνομία. Ωστόσο, η OnePlus δεν φαίνεται χαρούμενη για αυτήν την απόφαση.


«Χθες το βράδυ, ένα άτομο μας ειδοποίησε για μια υποτιθέμενη περίπτωση έκρηξης για το OnePlus Nord 2 στο Twitter και η ομάδα μας επικοινώνησε αμέσως με αυτό το άτομο για να επαληθεύσει τη νομιμότητα του ισχυρισμού. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη κάθε αξίωση λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια των χρηστών. Ωστόσο, παρά τις πολλαπλές προσπάθειες ανάλυσης της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις νωρίτερα σήμερα, με εξέτασή της, παρουσία του ατόμου, μας έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής την ευκαιρία να κάνουμε σωστή διάγνωση. Υπό τέτοιες συνθήκες, είναι αδύνατο για εμάς να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα αυτού του ισχυρισμού ή να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις του ατόμου για αποζημίωση. “

Θα σας κρατάμε ενήμερους για αυτό.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα