Τα Lidl επεκτείνονται!

Μοίρασε την γνώση...

Η γερμανική εταιρεία σουπερμάρκετ Lidl ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 1,5 δισ. Ευρώ στην Ισπανία μέχρι το 2024.

banner

Η Lidl, η οποία απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 17.000 υπαλλήλους σε 630 καταστήματα στην Ισπανία, σχεδιάζει να ανοίξει άλλες 15 νέες τοποθεσίες και τέσσερα κέντρα logistics μέχρι το 2024.

Οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ και παραγωγής τροφίμων έχουν επωφεληθεί από πελάτες που ξοδεύουν τα χρήματα τους σε τρόφιμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας καθώς οι περιορισμοί στο φαγητό έξω και στην κοινωνικοποίηση, ανάγκασαν τους ανθρώπους να μείνουν μέσα.

Google news

Η ανταγωνιστική DIA περιέκοψε τις ζημιές α΄ εξαμήνου περισσότερο από 44% στις αρχές του μήνα, ενώ η εταιρεία παρασκευής ζυμαρικών και ρυζιού Ebro Foods, είδε αύξηση 36% στα κέρδη της στο περασμένο έτος.

ChicMe WW ZTE Many GEOs

Το αναπτυξιακό πλάνο της Lidl για την Ισπανία θα εστιάζει ειδικά στην περιοχή της Μαδρίτης, όπου αναμένεται να επενδύσει πάνω από 200 εκατ. Ευρώ στην επόμενη τετραετία και να ανοίξει 50 νέα καταστήματα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram