The Matrix Resurrections – Το trailer δημιούργησε θεωρίες…ίσως αληθινές! Εσείς τι λέτε?

Με τη συναρπαστική, πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ The Matrix Resurrections, καθώς και μια χούφτα τηλεοπτικά σποτ, το Διαδίκτυο έχει γεμίσει εικασίες σχετικά με το τι στο καλό θα γίνει σε αυτήν την τέταρτη ταινία.

Το υλικό που είδαμε ήταν λιγότερο από επερχόμενο, παρέχοντας φράγματα γρήγορων, σχεδόν απροσδιόριστων στιγμιότυπων φωτογραφιών και κρυπτικών σκηνών που αφορούν χαρακτήρες που γνωρίζουμε (και δεν γνωρίζουμε) σε περίεργες συνθήκες και καταστάσεις. Ωστόσο, με σοβαρές αναλύσεις και σε βάθος ανάλυση, καταφέραμε να διαχωρίσουμε μερικές από τις πιο πιθανές θεωρίες σχετικά με την ταινία από το συλλογικό σύννεφο των σκουπιδιών των οπαδών. Υπόψιν, κάποια μπορεί να σας φανεί περίεργη, αλλά και πάλι είναι θεωρίες. Ας δούμε όμως τι είδαμε….

 

Τόσο ο Neo όσο και η Trinity είναι αιχμάλωτοι των μηχανών και ήταν εδώ και πολύ καιρό

Υπάρχουν σκηνές στο τρέιλερ των πραγματικών σωμάτων του Neo’s (Keanu Reeves) όσο και των Trinity (Carrie-Anne Moss) που χειρίζονται και προωθούνται από τα εντομοειδή μηχανήματα που τροφοδοτούν το Matrix. Και τα δύο σώματα φαίνεται να έχουν διατηρηθεί εξαιρετικά καλά διατηρημένα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι η Trinity μετατράπηκε σε ελβετικό τυρί από τις ράβδους όταν εκείνη και ο Neo προσγειώθηκαν στη Μηχανική Πόλη στο τέλος του The Matrix Revolutions. Ωστόσο, πρέπει να είναι ακόμα ζωντανή σε κάποιο επίπεδο, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για τη δραστηριότητα του εγκεφάλου της, καθώς εμφανίζεται να μπαίνει στο Matrix με τις μηχανές. Ditto για τον Neo, παρά τον φαινομενικό θάνατό του στο τέλος της ίδιας ταινίας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τα μάτια του εξακολουθούν να καίγονται στον πραγματικό κόσμο-αποτέλεσμα ενός Bane (Ian Bliss) που είχε τον Smith να τον τυφλώνει με ένα ζωντανό καλώδιο στο Revolutions.


Φαίνεται ότι και οι δύο υπολειπόμενες εικόνες του δίδυμου (RSI) χρειάστηκαν λίγη βοήθεια και από τα μηχανήματα. Στην περίπτωση του Neo, μερικές γρήγορες αποκαλύψεις στους καθρέφτες (μία σε τηλεοπτικό σποτ πριν πάρει μερικά μπλε χάπια και μία σε έναν καθρέφτη στο τρέιλερ) δείχνουν τις αντανακλάσεις του πολύ μεγαλύτερες από ό, τι φαίνεται, με φαλάκρα, μακριά γκρίζα μαλλιά και ασορτί μούσι. Φαίνεται ότι τα χάπια τον βοηθούν να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι νεότερος, όπως και όλοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι το Matrix είναι πραγματικό. Όσον αφορά την Trinity, υπάρχουν πλάνα από πράσινο κώδικα Matrix που καταρρέουν στο πρόσωπό της, καθώς και ότι διαχωρίζεται σε πολλές εικόνες. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα των μηχανών που εργάστηκαν δύο φορές για να επιβεβαιώσουν τον RSI της, ο οποίος διαφορετικά θα ήταν ένα πτώμα, λαμβάνοντας υπόψη τη μοίρα της στο τέλος της αρχικής τριλογίας.

 

Τα Bugs είναι είτε πραγματικά πολύ καλά είτε πραγματικά πολύ κακά

Πρώτον, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ας το ξεπεράσουμε: Bugs αποκαλύφθηκε ότι είναι το όνομα του χαρακτήρα της Jessica Henwick στο The Matrix Resurrections. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο τατουάζ λευκού κουνελιού στον ώμο της. Γιατί όμως έχει αυτό το τατουάζ; Μπορείτε να βρείτε μια ιδέα στο διάλογό της με τον Neo: «Αν θέλεις την αλήθεια, Neo, θα πρέπει να με ακολουθήσεις». Αυτή είναι μια πολύ προφανής αναφορά στο μήνυμα UNIX του Trinity στον Neo που του είπε να ακολουθήσει το λευκό κουνέλι στο αρχικό Matrix. Ένα παρόμοιο τατουάζ εμφανίστηκε στον ώμο ενός απροσδόκητου καλεσμένου στο σπίτι του στιγμές αργότερα και το ακολούθησε στην πρώτη του πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με την Trinity. Αυτό δεν είναι το μόνο call-back στην πρώτη ταινία που κάνει η Bugs. Σε ένα τηλεοπτικό σποτ, η Bugs μοιράζεται μια πολύ οικεία συνομιλία με ένα άγνωστο τρίτο μέρος:


Bugs: «Είμαι μέσα. Μοιάζει με παλιό κώδικα. Αισθάνεται πραγματικά οικείο. »

Άγνωστο: «Ρίξτε μια καρφίτσα. Θα στείλω για αντίγραφο ασφαλείας … Το ακούσατε; Bugs, αυτό μοιάζει με παγίδα ».

Μπαγκς: «Θα το ελέγξω».

Αυτό, φυσικά, θυμίζει εξαιρετικά τη συνομιλία που είχε η Trinity με τον Cypher (Joe Pantoliano) στην αρχή της ταινίας The Matrix, προτού αυτή σπάσει από τους μπάτσους. Τώρα, γιατί όλη αυτή η επανάληψη; Είναι το The Force Awakens πυρετός; Ή μήπως είναι κάτι πολύ πιο απαίσιο; Μήπως το σύστημα την χρησιμοποιεί ως τρόπο να οδηγήσει τον Νέο στην τρύπα του κουνελιού που θέλει γι ‘αυτόν, ενεργοποιώντας τις υποσυνείδητες αναμνήσεις του; Τα μπλε μαλλιά Τα σπορ Bugs, όπως τα μπλε γυαλιά που φορά ο Neil Patrick Harris, πυροδοτούν σκέψεις για μπλε χάπια, κάτι που δεν βοηθά την περίπτωσή της.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι η Bugs βρίσκεται σε διάφορες σκηνές δράσης, πυροβολώντας και αποφεύγοντας τους Agents, γεγονός που οδηγεί στο αντίθετο συμπέρασμα. Εκτός βέβαια, αν υπάρχουν δύο ξεχωριστές φατρίες μηχανών που παλεύουν για τον έλεγχο, κάτι που αποτελεί τροφή για ένα εντελώς διαφορετικό άρθρο. Επιστρέφοντας στην ικανότητα δράσης της, η Bugs είναι σε όλες τις καλύτερες σκηνές δράσης στο τρέιλερ και τα τηλεοπτικά σποτ. Πηδάει από μια στέγη σε μια πλάτη και προσγειώνεται σε μια κάτω στέγη, συνθλίβοντάς την από κάτω της. Την πυροβολούν τόσο η αστυνομία όσο και οι πράκτορες, αποφεύγοντας τη φωτιά τους και γυρνώντας προς τα πίσω πάνω από ένα αστυνομικό αυτοκίνητο για κάλυψη. Και, το πιο εντυπωσιακό, βγαίνει από μια πλαϊνή πόρτα, επιτρέποντάς της να εκτελέσει εκτεταμένο τείχος ενώ πυροβολεί εναντίον των πρακτόρων που την καταδιώκουν και του Μορφέα. Στη συνέχεια, αναποδογυρίζει προς τα πάνω στον άλλο τοίχο, προτού οι δύο διαρρήξουν ένα παράθυρο ουρανοξύστη, συντρίβονται από έναν φεγγίτη και τελειώνουν με τον κώδικα Matrix.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι πιόνι του συστήματος μηχανών, που προορίζεται να θεσπίσει τον έλεγχο του Neo. Ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι στρατιώτης των ελεύθερων ανθρώπων της Σιών, κάνει ό, τι μπορεί για να απελευθερώσει εκείνους που είναι ακόμα κολλημένοι στο Matrix. Κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι η νέα ενσάρκωση του Ενός, καθώς μάλλον έχει περάσει αρκετός καιρός από την αρχική μήτρα για να γεννηθεί ένας νέος σωτήρας. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Ο Neo μπορεί να είναι στο Mainframe του μηχανήματος όταν ξεκινήσει η ταινία

Η αρχή του τρέιλερ δείχνει τον Νέο σε μια συνεδρία θεραπείας σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη χωρίς πράσινες αποχρώσεις. Αυτό απέχει πολύ από την εκτεταμένη, βρώμικη μητρόπολη που είναι η μήτρα. Περαιτέρω, ο Αρχιτέκτονας (Helmut Bakaitis) είπε στον Neo στο The Matrix Reloaded ότι ο ανώμαλος κώδικας του έπρεπε να εισαχθεί ξανά στην Πηγή για να ξεκινήσει ξανά το Matrix. Αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που έκαναν οι μηχανές με τον Neo μετά τον μεγάλο του αγώνα με τον Smith (Hugo Weaving). Μια ένδειξη για τον θεατή με αετό βλέπουμε σε έναν διάδρομο γραφείου όπου ο Νέο φεύγει από πυροβολισμούς και εκρήξεις. Μια πινακίδα στο ταβάνι γράφει: «Deus Ex Machina». Ενώ οι περισσότεροι συγγραφείς το γνωρίζουν ως έναν φτηνό, εύκολο τρόπο για να δώσουν μια ευτυχισμένη κατάληξη σε μια ταινία, στο Matrix, το Deus Ex Machina είναι το όνομα του κυρίαρχου της μηχανής που αντιμετωπίζει ο Neo στις Revolutions για να τερματίσει τον Smith και να μεσολαβήσει. Περαιτέρω, μια σκηνή στο τρέιλερ δείχνει τους Νέο, Μορφέα (Γιαχιά Αμπντούλ-Ματέν ΙΙ) και Μπαγκς (Τζέσικα Χένγουικ) να διαφεύγουν από έναν τοίχο σε τρένο που τρέχει. Αυτό μπορεί να είναι ένα τρένο που ανήκει στον Merovingian (Lambert Wilson), ο οποίος χρησιμοποιεί τέτοια μεταφορά για να μεταφέρει λαθραία προγράμματα απατεώνων μεταξύ του κεντρικού μηχανήματος και του Matrix. Αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος του Neo να επιστρέψει στο Matrix.

 

Καλός Θεραπευτής έναντι Κακού Θεραπευτή

Όποιος είδε το τρέιλερ ξέρει ότι υπάρχουν δύο θεραπευτές που βλέπει ο Νέο για τα «όνειρά του που δεν είναι απλά όνειρα». Το τρέιλερ ξεκινά με τον Neil Patrick Harris στη θέση του θεραπευτή και τελειώνει με τον Jonathan Groff να κάνει τον ψυχίατρο στο Neo. Μια φυσική τάση θα ήταν να πιστεύουμε ότι το ένα είναι μια καλή επιρροή, που στρέφει τον Νέο προς την αλήθεια και το άλλο είναι ένα πρόγραμμα από τον κόσμο της μηχανής, που προσπαθεί να τον κρατήσει αδιάφορο για την εγκεφαλική του φυλάκιση. Αν όντως συμβαίνει αυτό, φαίνεται ότι ο χαρακτήρας του Neil Patrick Harris είναι η κακή πλευρά του νομίσματος.

Έχει μια μαύρη γάτα στο γραφείο του, η οποία εκτός από τις επιπτώσεις της κακής τύχης, είναι μια κλήση για τη στιγμή του déjà vu του Νέο στο πρώτο Matrix. Και το déjà vu, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα σημάδι ότι οι μηχανές έχουν αλλάξει κάτι (συνήθως με κακό τρόπο). Έχει μεγάλα γυαλιά με μπλε πλαίσιο που φωνάζουν “μπλε χάπι”, πιθανώς να είναι η πηγή της συνταγής του Neo για τα εν λόγω φάρμακα που μουδιάζουν. Και, φυσικά, υπάρχει η ομιλία του στον Νέο σε ένα από τα τηλεοπτικά σποτ: «Έχετε χάσει την ικανότητά σας να διακρίνετε την πραγματικότητα από τη μυθοπλασία. Αυτό που είναι αληθινό είναι εδώ και τώρα. Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς το μυαλό σας που σας κάνει κόλπα. Γίνεται πρόβλημα όταν οι φαντασιώσεις μας θέτουν σε κίνδυνο. Δεν θέλουμε να πληγώνονται οι άνθρωποι, έτσι δεν είναι; » Πολύ πονηρό και πολύ απαίσιο.

Όσο για τον Groff, φαίνεται ότι ενθαρρύνει τον Neo να αποδεχτεί την πίστη του στο Matrix: «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, για να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησαν όλα. Επιστροφή στο Matrix! » Το στόμα του φαίνεται επίσης να λιώνει, όπως ακριβώς έκανε και ο Neo όταν ήταν αιχμάλωτος των Agents στην πρώτη ταινία. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα μηχανήματα που προσπαθούν να φιμώσουν τον Groff και να προειδοποιήσουν τον Neo για περαιτέρω ενέργειες.

Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να ληφθούν με πολύ σκεπτικισμό. Πολλές αρχές στο Διαδίκτυο θεωρούν ότι ο Groff παίζει μια αναδημιουργημένη έκδοση του Agent Smith σε αυτήν την ταινία. Αν έχουν δίκιο ή άδικο μένει να το δούμε.

 

Ο νεαρός Μορφέας φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από τις μηχανές

Ο Yahya Abdul-Mateen II επιβεβαίωσε ότι παίζει μια νέα έκδοση του Morpheus στην επερχόμενη ταινία. Το ερώτημα είναι: Πώς είναι δυνατόν αυτό; Μετενσαρκώνεται για να βρίσκει και να εκπαιδεύει ένα νέο κάθε τόσο; Είναι βαμπίρ (ξέρουμε ότι υπάρχουν στο Matrix); Είναι απλώς ένας τεράστιος θαυμαστής του Laurence Fishburne στο cosplay; Πιθανώς όχι. Υπάρχει μόνο μια οριστική ιδέα για την ξαφνική ύπαρξη αυτού του νέου Morpheus, αλλά είναι αρκετά μεγάλη, εμφανίζεται σε μια σκηνή που αναβοσβήνει και θα χάσετε σε ένα από τα τηλεοπτικά σποτ. Το σώμα του Μορφέα (τουλάχιστον η ψηφιακή έκδοση) φαίνεται πολύ καθαρά ότι δημιουργήθηκε από ένα σμήνος νανομπότ με μπλε λαμπερό χρώμα, παρόμοια με αυτά που αποτελούσαν το πρόσωπο του Deus Ex Machina στο The Matrix Revolutions. Εάν αυτό δεν είναι άφθονο στοιχείο ότι οι μηχανές δημιούργησαν αυτόν τον νέο, νεαρό Morpheus, δεν είμαι σίγουρος τι θα ήταν.

Ενώ ο Μορφέας φαίνεται πολύ μπερδεμένος από το περιβάλλον του στην αρχή (φρικάρει όταν τα δάχτυλά του περνούν από την επιφάνεια ενός καθρέφτη), φαίνεται ότι οι μηχανές του έδωσαν πολλές από τις παλιές συνήθειες, αναμνήσεις και τάσεις ένδυσης του Μορφέα. Παρέχει στον Neo την επιλογή ενός κόκκινου χαπιού ή ενός μπλε χαπιού, προπονείται μαζί του σε ένα ντότζο, φοράει τα γυαλιά ηλίου που είναι διάσημα και φοράει διπλά αυτόματα όπλα, όπως έκανε στον αυτοκινητόδρομο σκηνή στο The Matrix Reloaded.

Επιπλέον, φαίνεται να είναι πολύ εξοικειωμένος με τα θέματα της σχέσης του Neo και της Trinity: «Το μόνο που έχει σημασία για εσένα είναι ακόμα εδώ. Ξέρω ότι αυτός είναι ο λόγος που παλεύεις ακόμα και γιατί δεν θα τα παρατήσεις ποτέ ».

 

Το Matrix χρησιμοποιεί μπλε χάπια και φορητή τεχνολογία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αγνοήσουν

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Neo συνταγογραφείται για μπλε χάπια, αυτά που αποκαλύφθηκαν στην πρώτη ταινία ως τύφλωση των συνειδήσεων των ανθρώπων από την αλήθεια ότι το Matrix δεν είναι πραγματικότητα. Αυτό είναι καθιερωμένο Matrix lore και προφανώς εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη νέα ταινία. Αυτό που είναι νέο και δεν ήταν διαθέσιμο τη στιγμή που γυρίστηκε το Matrix, είναι η εξάρτηση του ανθρώπου από φορητά τηλέφωνα και tablet για να ενημερώνεται και να διασκεδάζει όλο το 24ωρο. Αν θυμάστε καλά, το πιο δροσερό κινητό που ήταν το 1999 ήταν αυτό που του είχε παραδώσει ο Thomas Anderson με courier στη δουλειά του. Ξεπήδησε για να απαντήσει σε μια κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού και ανατίναξε το μυαλό όλων μας. Περνάμε είκοσι χρόνια αργότερα και παίζουμε το KOTOR 2 και βλέπουμε Netflix στα κινητά μας. Έτσι, όπως φαίνεται στη σκηνή του ανελκυστήρα στο τρέιλερ, όλοι, εκτός από τον Neo, έχουν κολλήσει τα μάτια και το μυαλό τους στις φορητές συσκευές τους. Αυτή είναι σαφώς μια ακόμη τεχνική των μηχανών για να κρατήσουν τους ανθρώπους υποτονικούς και ευτυχισμένους στην ψηφιακή τους φυλακή.

 

Η Γυναίκα στο Καφενείο είναι είτε η Sati είτε η Oracle

Σχεδόν κάθε απλός θεατής των ταινιών Matrix θα μπορούσε να μαντέψει αυτό. Μια γυναίκα με σοφή εμφάνιση κάθεται σε ένα καφέ, διαβάζοντας “Alice in Wonderland: Through the Looking Glass”. Ο Νέο μπαίνει μέσα και κλείνει το βιβλίο, κοιτάζοντάς τον πολύ εν γνώσει. Η ηθοποιός είναι η Priyanka Chopra, μια Θεσσιανή ινδικής καταγωγής, η οποία υποδεικνύει ότι η γυναίκα είναι μια ενήλικη εκδοχή της Sati (Tanveer K. Atwal), του μικρού Ινδού παιδιού που μεταφέρθηκε λαθραία στο Matrix στις Επαναστάσεις και σώθηκε από την Oracle (Mary Alice ) για απρόβλεπτη μελλοντική ανάγκη. Στο τέλος των Revolutions, αφού ο Neo νίκησε τον Smith και πέτυχε την ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και μηχανών, η Sati δημιούργησε ένα όμορφο, πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα προς τιμήν του Neo. Η Oracle της λέει ότι φαντάζεται ότι θα ξαναδεί τον Νέο κάποια στιγμή. Η άλλη προφανής επιλογή είναι ότι η γυναίκα στο καφέ είναι η ίδια η Oracle σε νέο δέρμα, έχοντας αλλάξει εμφάνιση από την αρχική τριλογία.

 

Ο Neo μπορεί να είναι αυτός που εκπαιδεύει τον Morpheus & Co σχετικά με το τι είναι αληθινό αυτή την φορά

Με την αμφισβητήσιμη επανεμφάνιση του Μορφέα και ούτε μια λήψη από κανέναν από τους χαρακτήρες στον πραγματικό κόσμο (εκτός από μερικές σκηνές που αφορούν μηχανές να μαζεύουν γυμνούς ανθρώπους από τους υπονόμους της μονάδας μπαταριών), είναι δύσκολο να πούμε τι λένε οι νέοι παίκτες του The Matrix. Αλλά υπάρχουν μερικές ενδείξεις που υπονοούν ότι μπορεί να μην γνωρίζουν πολλά. Για παράδειγμα, σε ένα τηλεοπτικό σποτ, ο Μορφέας απαγγέλλει στο Neo: «Αυτή είναι η στιγμή για να μας δείξεις τι είναι αληθινό. Αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη μέρα στην υπόλοιπη ζωή σας. Αλλά αν το θέλεις, θα πρέπει να παλέψεις για αυτό ». Περαιτέρω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μορφέας και το πλήρωμα χρειάζονται τον Νέο για να τους διευθετήσει είναι μια σκηνή στην οποία παρακολουθούν πλάνα από τοιχοποιία της αφύπνισης του Νέο από το Matrix στην πρώτη ταινία και την επακόλουθη διάσωσή του από τα χωράφια. Γιατί να μην το γνωρίζουν ήδη αυτό; Ή απλώς για να ξυπνήσει τον Νέο από τις προκαταλήψεις του; Η σκηνή διακόπτεται όταν τα SWAT εισβάλλουν στο στούντιο και πυροβολεί ένα RPG στο Neo. Αυτό συμβαίνει όταν διαφεύγουν από τον τοίχο πίσω από την προβολή, φαινομενικά σε τρένο που τρέχει, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι απλώς κόλπο του τρέιλερ.

 

Όλοι οι κάτοικοι του Matrix στρέφονται εναντίον του Neo σε κάποιο σημείο της ταινίας

Πιο πάνω, ο Μορφέας φέρεται να είπε στον Neo, “Θα πρέπει να παλέψεις για αυτό”. Δεν αστειευόταν. Σε πολλές σκηνές σε όλο το τρέιλερ και τα τηλεοπτικά σποτ, ο Νέο εμφανίζεται να πολεμάει και να τον κυνηγάει τεράστιο πλήθος κόσμου. Και αυτοί δεν είναι αστυνομικοί ή πράκτορες, αλλά πολίτες με κανονική εμφάνιση. Δύο λήψεις αναδεικνύουν ιδιαίτερα τον Νέο που κυνηγείται από τις μάζες του Matrix. Ενώ το τρέιλερ τον δείχνει να είναι με κυνηγετικό όπλο καθώς η Trinity οδηγεί τη μοτοσικλέτα της, ένα τηλεοπτικό σποτ εμφανίζει το τεράστιο πλήθος που ακολουθεί το ποδήλατο σε ένα δρομάκι. Είναι ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων που τους κυνηγάει χωρίς διακριτό λόγο. Και μετά υπάρχει η άλλη λήψη του Neo σε μια ταράτσα. Έχει ήδη περάσει ένα καλώδιο για να χωρίσει από την τεράστια ορδή ανθρώπων στην ουρά του. Το φράγμα προορίζεται να εμποδίσει τους ανθρώπους να πλησιάσουν πολύ στην άκρη της οροφής. Ο Neo δεν φαίνεται να τον πειράζει, δεδομένης της εναλλακτικής λύσης.

 

Λοιπόν τι λέτε εσείς για όλες αυτές τις θεωρίες? Τι πιστεύεται τελικά συμβαίνει? Έχετε δει τις τρεις πρώτες ταινίες? Θα δείτε την τέταρτη?

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα