Τράπεζα Πειραιώς – Η έλλειψη ΑΤΜ φέρνει παράπονα! Δείτε τι καταγγέλλουν !

Μοίρασε την γνώση...

Συνεχίζονται τα παράπονα στην Τράπεζα Πειραιώς για τα ATM.

banner

Aυτή τη φορά ένας πελάτης με οργισμένο σχόλιο του κάτω από ανάρτηση της τράπεζας στο facebook (https://www.facebook.com/piraeusbank/posts/826140131379401) διαμαρτύρεται έντονα, διότι – όπως γράφει – χάνει το χρόνο του και τη βενζίνη του για να καταθέσει τη δόση του.

Συγκεκριμένα:

Google news

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση να σας κάνω. Γιατί πρέπει να ξοδεύω επί 3 μέρες τον χρόνο μου κ την βενζίνη μου να ψάχνω ΑΤΜ να καταθέσω την δόση μου κ να μην είναι εφικτό; Και γιατί αυτό να συμβαίνει μήνες τώρα;

H απάντηση της τράπεζας είναι η εξής:

ZTE Many GEOs AliExpress WW

Καλησπέρα σας… Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσετε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ελέγξουμε το θέμα σας, θα θέλαμε να μας παραχωρήσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέσω προσωπικού μηνύματος. Σας ευχαριστούμε.

Δείτε την εικόνα:

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram