Windows 11 Build 22000.194 (KB5005635) – Για όσους είναι στο Beta κανάλι!

Μοίρασε την γνώση...

Το Windows 11 Build 22000.194 είναι διαθέσιμο για δοκιμαστές στο πρόγραμμα Windows Insider και είναι μια ακόμη μικρή ενημέρωση. Όπως και οι προηγούμενες αθροιστικές ενημερώσεις, η σημερινή ενημερωμένη έκδοση κώδικα επικεντρώνεται επίσης σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ποιότητας και δεν λαμβάνουμε νέες δυνατότητες, αλλά οι δοκιμαστές θα έχουν πλέον πρόσβαση σε τρεις νέες ενημερώσεις εφαρμογών.

banner

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ονομάζεται απλά “Αθροιστική ενημέρωση 2021-09 για Windows 11 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5005635)” και είναι επίσημα διαθέσιμη για δοκιμαστές beta. Ωστόσο, αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη για συσκευές που δεν υποστηρίζονται στο Dev Channel και μπορεί να μεταφορτωθεί απευθείας από το Windows Update.

Διαφήμιση

Τα Windows 11 KB5005635 υποτίθεται ότι θα αντιμετωπίσουν τα υπόλοιπα σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα πριν από την προγραμματισμένη διάθεση στις 5 Οκτωβρίου. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση συνοδεύεται από διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και μία σημαντική αλλαγή: Το KB5005635 ή νεότερο απαιτεί TPM 2.0 σε εικονικές μηχανές όπως το Hyper-V Manager και το VMWare επίσης.

Google news

 

Νέες βελτιώσεις στο Windows 11 Build 22000.194 (KB5005635)

Το Windows 11 Build 22000.194 συνοδεύεται από τις ακόλουθες διορθώσεις σφαλμάτων:

Banggood WW ZTE Many GEOs
  • Η Microsoft έχει αντιμετωπίσει ένα σφάλμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τεχνουργήματα γύρω από τα παράθυρα της εφαρμογής και διαλόγους όταν ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε ένα θέμα υψηλής αντίθεσης. Αυτό το σφάλμα επηρεάζει το περιβάλλον χρήστη των κουμπιών ελαχιστοποίησης/μεγιστοποίησης/κλεισίματος, αλλά μπορεί να διορθωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις εάν κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.
  • Η Microsoft έχει διορθώσει σφάλματα Blue Screen of Death σε σύγχρονους υπολογιστές με δυνατότητα αναμονής.
  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα ζήτημα που προκαλεί στο PowerShell να δημιουργήσει άπειρο αριθμό θυγατρικών καταλόγων. Αυτό το σφάλμα εντοπίστηκε όταν οι δοκιμαστές εισήγαγαν την εντολή PowerShell Move-Item.

 

Τα Windows 11 απαιτούν πλέον TPM για όλους

Μετά τη σημερινή αθροιστική ενημέρωση, δεν μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε τα Windows 11 σε εικονικές μηχανές χωρίς TPM 2.0. Προηγουμένως, η Microsoft επέτρεπε στους χρήστες να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα σε εικονικές μηχανές που δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού. Αυτό θα αλλάξει μετά από αυτήν την ενημέρωση προεπισκόπησης.

Στο Twitter, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι ενημερώθηκε ότι το TPM 2.0 αποτελεί πλέον απαίτηση για εικονικές μηχανές. Το TPM 2.0 προφανώς θα είναι μια υποχρεωτική απαίτηση για όλους όταν τα Windows 11 αποστέλλονται στους καταναλωτές στις 5 Οκτωβρίου.


Οι εικονικοί μηχανισμοί που δεν χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το TPM δεν θα λάβουν τις νέες αθροιστικές ενημερώσεις. Εάν χρησιμοποιείτε Hyper-V, μπορείτε να μεταβείτε στο Generation 2 VM και να ενεργοποιήσετε τη μονάδα TPM. Για όσους χρησιμοποιούν VMWare, πρέπει να ενεργοποιήσουν την κρυπτογράφηση (απαιτεί ελεύθερο χώρο στο δίσκο) και στη συνέχεια να προσθέσουν τη μονάδα TPM 2.0 από τις ρυθμίσεις του VMWare.

 

Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 11 KB5005635

Για να εγκαταστήσετε τα Windows 11 KB5005635 (Build 22000.194), ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις των Windows.
  • Μεταβείτε στη σελίδα Windows Update.
  • Η λήψη θα ξεκινήσει αυτόματα.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Επανεκκίνηση τώρα” για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα Windows 11 σε οποιαδήποτε συσκευή εάν τροποποιήσετε το μητρώο ή τις εικόνες πολυμέσων (.ISO). Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα μέσω του Media Creation Control, αλλά αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο τον Οκτώβριο.

Γνωστά θέματα στο Build 22000.194

Το Windows 11 Build 22000.194 συνοδεύεται από αυτά τα γνωστά ζητήματα:

  • Ο πίνακας γραφικών στοιχείων των Windows 11 εξακολουθεί να μην λειτουργεί για όλους. Σε ορισμένες διαμορφώσεις, οι χρήστες ενδέχεται να μην βλέπουν ενημερώσεις στον πίνακα γραφικών στοιχείων και πρέπει να μπορούν να αποσυνδεθούν και στη συνέχεια να συνδεθούν ξανά για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
  • Για όσους διαθέτουν πολλές οθόνες, τα γραφικά στοιχεία των Windows θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε λάθος μέγεθος, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί όταν ξεκινάτε τα γραφικά στοιχεία στην πραγματική οθόνη του υπολογιστή σας.
  • Εάν η Αναζήτηση Windows σταματήσει να λειτουργεί για εσάς, επανεκκινήστε τη διαδικασία “Εξερεύνηση των Windows” χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών και ανοίξτε ξανά τον πίνακα αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει επειδή το πλαίσιο αναζήτησης μπορεί να φαίνεται μαύρο σε ορισμένους υπολογιστές.
  • Η γραμμή εργασιών δεν μπορεί να εντοπίσει κείμενα κατά την εισαγωγή στην Αναζήτηση από την αρχή ή στη γραμμή εργασιών. Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, ανοίξτε το Windows Run (WIN) και κλείστε το παράθυρο διαλόγου

Όπως πάντα, εάν παρατηρήσετε ένα νέο κρίσιμο σφάλμα στην ενημέρωση, μπορείτε πάντα να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση και να επανεγκαταστήσετε τα Windows 10. Εάν θέλετε να καταργήσετε αυτό το συγκεκριμένο έμπλαστρο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Windows Update> Πίνακας ελέγχου και επιλέξτε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα.

 

Δημόσια διάθεση και νέες ενημερώσεις εφαρμογών

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, τα Windows 11 21H2 είναι μια μεγάλη ενημέρωση με νέο σχεδιασμό και αυστηρές απαιτήσεις υλικού. Από την άλλη πλευρά, τα Windows 10 λαμβάνουν την έκδοση 21H2, αλλά είναι μια άλλη μικρή ενημέρωση που βασίζεται απλά στο πακέτο ενεργοποίησης και μπορεί να εγκατασταθεί σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Αυτή τη στιγμή η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση της δυνατότητας στις 5 Οκτωβρίου, αλλά δεν θα προσφέρεται στους περισσότερους χρήστες την πρώτη ημέρα.

Εκτός από τη σημερινή αθροιστική ενημέρωση, η Microsoft έχει επίσης ξεκινήσει να κυκλοφορεί ένα νέο εργαλείο Snipping Tool, Calculator και Clock app με Focus Session/Spotify.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram