Απίστευτο! Αγόρασε σπίτι με 500 ευρώ το μήνα!

Μοίρασε την γνώση...

Τα χαμηλά επιτόκια δίνουν σήμερα τη δυνατότητα να αγοράσει κανείς το δικό του σπίτι με εξαιρετικά χαμηλό κόστος δανεισμού.

banner

Νέο ζευγάρι ψάχνει για σπίτι… και τελικώς αγοράζει. Με μηνιαία δόση λίγο πάνω από τα 500 ευρώ, δύο νέοι άνθρωποι με ένα μέσο για την ηλικία τους εισόδημα, μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, αξιοποιώντας την παρούσα συγκυρία των χαμηλών επιτοκίων και πριν αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες και εκτοξευτούν οι τιμές των ακινήτων.

Απόκτησε το δικό σου σπίτι με 500 ευρώ το μήνα!

Τα χαμηλά επιτόκια δίνουν σήμερα τη δυνατότητα να αγοράσει κανείς το δικό του σπίτι με εξαιρετικά χαμηλό κόστος δανεισμού. Για παράδειγμα, η Τράπεζα Πειραιώς δίνει επιτόκιο σε έναν στους δύο πελάτες της κάτω από 2,2%, με αποτέλεσμα το δάνειο να είναι μόλις 5,15 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ δανείου.

Google news

Ετσι, για ένα ακίνητο αξίας περίπου 150.000 ευρώ και για δάνειο της τάξης των 100.000 ευρώ που πρόκειται να αποπληρωθεί σε 20 χρόνια, η δόση είναι μόλις 515 ευρώ το μήνα. Συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της υποχρεωτικής ασφάλισης ακινήτου και δανειολήπτη, το ποσό φθάνει τα 537 ευρώ το μήνα, χαμηλότερο από το ενοίκιο, το οποίο μάλιστα έχει ανοδική τάση.

ChicMe WW Blackshark WW

Για να εγκριθεί το παραπάνω δάνειο, σε ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά που εργάζονται και οι δύο, χωρίς άλλο δανεισμό, απαιτείται να έχουν καθαρό μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα περίπου €1.420 ευρώ, δηλαδή περίπου 710€ για τον καθένα ή €1.500, συνυπολογίζοντας και ότι θα έχουν και από 1 πιστωτική κάρτα ο καθένας με όριο €2.000.

Πλεονέκτημα της Τράπεζας Πειραιώς είναι η προνομιακή και απόλυτα προσωποποιημένη τιμολόγηση: είναι η μόνη τράπεζα που προσφέρει στον πελάτη το «δικό του» επιτόκιο σύμφωνα με το συναλλακτικό του προφίλ, ενώ παράλληλα ο δανειολήπτης μπορεί να επηρεάσει περαιτέρω την τιμολόγηση τροποποιώντας τη διάρκεια ή και το ποσό του δανείου του.


Στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, ένα εξειδικευμένο τραπεζικό στέλεχος θα συνεργαστεί με τον πελάτη για να σχεδιάσουν μαζί το στεγαστικό δάνειο που καλύπτει την ανάγκη του, να συζητήσουν τα απαραίτητα βήματα για την υποβολή του αιτήματος και με απλές διαδικασίες να προχωρήσουν σε εκταμίευση δανείου.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την πιο κατάλληλη συγκυρία στην αγορά ακινήτων: οι τιμές θα ανέλθουν περαιτέρω, οι αντικειμενικές αξίες θα αυξηθούν από τις αρχές του 2022, τα επιτόκια δανεισμού παραμένουν χαμηλά ενώ το αφορολόγητο που ισχύει για τις γονικές παροχές δίνει τη δυνατότητα κάλυψης μέσω αυτής της διαδικασίας των μετρητών που χρειάζονται για την συμμετοχή από πλευράς του δανειολήπτη για την αγορά.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram