Αποκτήστε 8 φοβερά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι στα 36.54€ ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του TomTop και γίνεται ο απόλυτος sef στην κουζίνα σας!

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες μαγειρικές εκπομπές βγαίνουν στην τηλεόραση, δείχνοντας μας νέους τρόπους μαγειρεύοντας. Αλλά για να μαγειρέψει κάποιος σωστά στην κουζίνα του, χρειάζεται και τα σωστά μαχαίρια. Επαγγελματικά μαχαίρια μπορείτε να βρείτε δίνοντας μία περιουσία…αλλά δεν χρειάζετε πια! Αποκτήστε 8 φοβερά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι από την Γερμανική αποθήκη του TomTop με μόλις 36.54€ τελική και καθαρίσατε!

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία από πάνω, η συσκευασία των 8 μαχαιριών περιλαμβάνει ένα μαχαίρι σεφ, ένα μαχαίρι για χάραγμα, ένα μαχαίρι ψωμιού, ένα μεγάλο ιαπωνικό μαχαίρι, ένα μαχαίρι λαχανικών, ένα μαχαίρι για τα κόκκαλα, ένα μικρό ιαπωνικό μαχαίρι και ένα μαχαίρι Paring.

Το σετ μαχαιριών είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 4CR13. Οι διαστάσεις των μαχαιριών είναι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία από πάνω είναι :


  • Μαχαίρι σεφ: 20,5cm και πάχος: 2. 2mm
  • Μαχαίρι σκαλίσματος: 20,5cm και πάχος: 2,1mm
  • Μαχαίρι ψωμιού: 20,5cm και πάχος: 2,1mm
  • Μεγάλο ιαπωνικό μαχαίρι: 18cm και πάχος: 2. 1mm
  • Μαχαίρι λαχανικών: 18cm και πάχος: 2,1mm
  • Μαχαίρι για τα κόκκαλα: 15cm και πάχος: 2,1 mm
  • Μικρό ιαπωνικό μαχαίρι: 12,5cm και πάχος: 1. 6mm
  • Μαχαίρι κοπής: 10cm και πάχος: 1. 6mm

Αποκτήστε το φοβερό αυτό σετ 8 μαχαιριών από την Γερμανική αποθήκη του TomTop στην τελική τιμή των 36.54€, ΧΩΡΙΣ άλλα έξοδα ή τελωνείο και γίνεται ο Master Chef της κουζίνας σας!

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.