Ασχολείσαι με 3D εκτύπωση!? Creality 3D Ender-3 εκτυπωτής στα €124.99 τελική από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και είσαι έτοιμος για κάθε πρόκληση!

Έχω προσέξει ότι τον τελευταίο χρόνο κυρίως, όλο και περισσότεροι ασχολείστε με την τρισδιάστατη εκτύπωση. Παλιά, το να έχεις ένα 3D εκτυπωτή ήταν δύσκολο γιατί κόστιζε πολλά λεφτά, υλικά για να φτιάχνεις αντικείμενα κόστιζαν πολύ, ήταν ογκώδες…αλλά όχι πια. Σαν τον Creality 3D Ender-3 εκτυπωτή, αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα ένας από τους καλύτερους στον τομέα του, τώρα μπορείτε να τον πάρετε στα €124.99 τελική από την Γερμανική αποθήκη του Cafago με το κουπόνι που θα σας δώσω και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και είσαι έτοιμος για κάθε τρισδιάστατη πρόκληση!

Ο Creality 3D Ender-3 είναι ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής υψηλής ακρίβειας, με υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης ± 0,1 mm, μεγάλο μέγεθος εκτύπωσης 220 x 220 x 250 mm, με μονοκόμματη δομή, εξοικονομώντας χώρο. Ο εξωθητής MK-10 μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο κακής εξώθησης, με το μπάνιο να καταφέρνει και να φτάνει στους 110°C σε περίπου 5 λεπτά για να καλύψει τις ανάγκες γρήγορης θέρμανσης και εκτύπωσης. Για να υπάρχει σταθερότητα στον άξονα Υ, η επεξεργασία CNC της αυλάκωσης, γίνεται με χρήση σιδηροτροχιάς, για να διασφαλιστεί η ακριβής τοποθέτηση και να διατηρηθεί σταθερό το πλαίσιο, ώστε να έχετε την μέγιστη ποιότητα εκτύπωσης, με υψηλή ακρίβεια. Υιοθετεί το γραμμικό σύστημα εδράνων V-slot με κινούμενα μέρη τροχών, κάτι το εξαιρετικά αθόρυβο και ομαλό στην απόδοση εκτύπωσης. Φέρει προστατευμένη παροχή ρεύματος και συνέχιση της λειτουργίας εκτύπωσης, εάν το μηχάνημα τερματιστεί ή διακοπεί η τροφοδοσία του κατά λάθος, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την εκτύπωση μετά την ενεργοποίηση του. Συμβατό με διάφορα νήματα εκτύπωσης 1,75mm, όπως PLA, ABS, TPU κλπ., αλλά και με  ευρείες εφαρμογές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδιασμό της δομής του προϊόντος, την μοντελοποίηση των παιχνιδιών, για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, κατασκευή εξαρτημάτων κ.λπ.

 

Προδιαγραφές:

Βύσμα: US/ EU/ UK/ AU (προαιρετικό)
Είσοδος: AC 100-265V 50-60Hz
Έξοδος: DC 24V 15A 360W
Τεχνολογία μοντελοποίησης: FDM (Fused Deposition Modeling)
Μέγεθος εκτύπωσης: 220 x 220 x 250mm
Ακρίβεια εκτύπωσης: ± 0.1mm
Μέγιστη ταχύτητα κίνησης: 180mm/s
Νήμα: 1,75mm PLA, ABS, TPU κ.λπ.
Πάχος στρώματος: 0.1-0.4mm
Διάμετρος ακροφυσίου: 0,4mm
Μορφή αρχείου: STL, OBJ, G-Code
Λειτουργία εργασίας: Online ή SD εκτός σύνδεσης
Μέγιστη θερμοκρασία ακροφυσίου: 255°C
Μέγιστη θερμοκρασία εστίας: 110°C
Μέγεθος μηχανής: 44 * 41 * 46.5cm
Μέγεθος συσκευασίας: 51 * 40 * 19cm
Βάρος συσκευασίας: 8kg


Αποκτήστε και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τον εντυπωσιακό Creality 3D Ender-3 εκτυπωτή στα €124.99 τελική από την Γερμανική αποθήκη του Cafago με το κουπόνι TC0954 και είσαι έτοιμος για κάθε 3D πρόκληση!

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα