Cosmote – Τώρα μπορείς να έχεις κινητή τηλεφωνία ΧΩΡΙΣ συμβόλαιο ή κάρτα! Πως μπορείς να το κάνεις!

H εταιρεία λανσάρει την πρώτη ψηφιακή κινητή στην Ελλάδα. Πώς λειτουργεί η υπηρεσία που δεν απαιτεί συμβόλαιο, ούτε καρτοκινητή τηλεφωνία!? Το περιθώριο του πελάτη να αυξάνει ή να μειώνει κάθε μήνα τις παροχές του.

Μία νέα ψηφιακή υπηρεσία χωρίς δεσμεύσεις, που ο συνδρομητής μπορεί να αλλάζει κάθε μήνα το πρόγραμμα αφαιρώντας ή προσθέτοντας λεπτά ομιλίας, δεδομένα ή SMS, ενεργοποιεί από σήμερα η Cosmote.

Πρόκειται για το Cosmote neo, που μπορεί να ενεργοποιηθεί από σήμερα, για συνδρομητές συμβολαίου που λήγει το συμβόλαιό τους, και έχουν ήδη esim. Οι νέοι συνδρομητές θα περιμένουν την κάρτα να έρθει μέσα σε 1-3 ημέρες στο σπίτι.


Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟTΕ Λιάνα Μόσχου, με το Cosmote neo όλα γίνονται πιο απλά και digital, καθώς η ελευθερία και η ευελιξία είναι αυτό που θέλει ο πελάτης σήμερα.

Η ιδέα του νέου προγράμματος προέκυψε καθώς 3,4 εκατ. συνδρομητών χρησιμοποιούν το mycosmote app και my whatsup για συναλλαγές με την Cosmote. «Ο συνδρομητής πρέπει να είναι συνδεδεμένος με υψηλές ταχύτητες. Ο χρήστης είναι πιο ενημερωμένος και πιο απαιτητικός από ποτέ. Παράλληλα υπάρχει πιο πολύ από ποτέ η ανάγκη ασφάλειας να μην υπερχρεωθεί για την αυξημένη χρήση» είπε η κα Μόσχου, η οποία χαρακτήρισε το Cosmote neo μια λύση-επανάσταση στην τηλεφωνία.


Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε αυτούς που χρειάζονται ευελιξία, απλότητα και είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους και δεν θέλουν δεσμεύσεις και προσφορές.

«Πρόκειται για την ηλικιακή ομάδα 25-35 ετών, που βρίσκονται σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και αρχίζουν να γίνονται αυτόνομοι αλλά δεν είναι άνετοι οικονομικά. Δεν είναι η καρτοκινητή στα μέτρα τους, αλλά ακόμη δεν νιώθουν άνετοι με τα συμβόλαια», επεσήμανε η Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟTΕ.

Σύμφωνα με τον ΟTΕ το Cosmote neo:

 • Είναι οικονομικό σε σχέση με το συμβόλαιο με μέση τιμή από 20-30 ευρώ τον μήνα.
 • Δίνει απόλυτο έλεγχο, γιατί κάθε μήνα ο συνδρομητής έχει ό,τι χρειάζεται.
 • Δεν χρειάζεται να αγοράζει πακέτα.
 • Είναι πιο ευέλικτο και δεν έχει τη δέσμευση του συμβολαίου και μπορεί κάποιος στο τέλος του μήνα να αποχωρήσει με μια απλή δήλωση και πάλι ηλεκτρονικά.
 • Δεν εκδίδεται και δεν εκτυπώνεται λογαριασμός
 • Η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα μέσω κάρτας που έχει δηλωθεί από τον συνδρομητή.

 

Δημιουργία πλάνου & extra πακέτα

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής COSMOTE Neo έχει στη διάθεσή του 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30€ /μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.

Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

 • 2 GB
 • 200’ προς όλους
 • 300 SMS
 • 5 GB για Music & Video
 • 5 GB για Social Media & Chat

 

Εμπορική διάθεση και ενεργοποίηση

To COSMOTE Neo είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή κινητής που όλα γίνονται digitally, μέσω του My COSMOTE App. Για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, η ενεργοποίηση του COSMOTE Neo γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή, την οποία μπορούν να κατεβάσουν μέσω Google Play και App Store.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα