Έχετε παιδί 15-17 και έκανε το εμβόλιο!? Ξεκινάει η ενεργοποίηση της πλατφόρμας για τα 50GB. Πως να τα πάρει.

Μοίρασε την γνώση...

Από σήμερα θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το voucher της δωρεάν κατανάλωσης 50GB οι εμβολιασμένοι έφηβοι, ηλικίας 15-17 ετών.

Δικαιούχοι του πακέτου των 50GB είναι όλα τα παιδιά ηλικίας 15-17 ετών (έφηβοι γεννημένοι από 1/1/2004 έως και 31/12/2006) που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη (ή μοναδική) δόση του εμβολίου, με καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της σχετικής αίτησης να είναι η 31η Δεκεμβρίου 2021. Το πακέτο έχει διάρκεια 5 μήνες από την ενεργοποίησή του, ενώ η κατανάλωσή του μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κάποιο μηνιαίο περιορισμό.

H απόκτηση του πακέτου των 50GB μπορεί να γίνει είτε μέσω του emvolio.gov.gr/freedompass είτε με αίτηση στα ΚΕΠ. Στην πρώτη περίπτωση απαιτούνται οι κωδικοί Taxisnet του γονέα και ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου, ενώ στα ΚΕΠ απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του γονέα καθώς και πάλι ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου. Η αίτηση υποβάλλεται από το γονέα ή τον έχοντα τη γονική μέριμνα, ο οποίος δηλώνει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τον πάροχο για την πίστωση του πακέτου ή με εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται μία ημέρα μετά την αίτηση και ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται σχετικά μέσω SMS.

Σύμφωνα με το αρμόδιο Υπουργείο η πλατφόρμα έχει ήδη ενεργοποιηθεί από το πρωί, ωστόσο γονείς δικαιούχων που επιχείρησαν μέχρι και το μεσημέρι (15:00) να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία των δωρεάν 50 GB δεν κατόρθωσαν να το πράξουν.

 

Στα 10 εκατομμύρια το κόστος στον κρατικό προϋπολογισμό

Όπως είχε γίνει γνωστό από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, η παροχή των 50GB θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από το δημόσιο. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τη σχετική απόφαση της Κοινωνίας της Πληροφορίας, που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια, η συνολική αξία της παροχής αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με την αξία του ανά voucher των 50GB να ορίζεται στα 20 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), τιμή που ισχύει για το σύνολο των παρόχων, Cosmote, Vodafone, Wind.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com