Εθνική Τράπεζα – Προσοχή τι μηνύματα σας έρχονται από την “Τράπεζα”. Πως προσπάθησαν να με εξαπατήσουν!

Έλαβα πριν από λίγο ένα email από την “Εθνική τράπεζα”, όπως φαίνεται ο αποστολέας, στο email του site. Το θέμα είναι ότι η τράπεζα δεν γνωρίζει το email του site και κοιτώντας καλύτερα φαίνεται ότι δεν είναι ο αποστολέας αυτός που δηλώνει! Ας δούμε όμως το κείμενο που μου ήρθε…

Η πιστωτική σας κάρτα έχει αποκλειστεί προσωρινά!

Γεια σας,

Λόγω αναβάθμισης του Συστήματος υποστήριξης των πιστωτικών καρτών, οι λειτουργίες της κάρτας σας επηρεάζονται προσωρινά και οι συναλλαγές δεν θα είναι δυνατές.
Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά τις διαδικτυακές δυνατότητες:

και ακολουθεί ένα κουμπί που εάν το πατήσετε, βάζω στοίχημα 1000000% ότι δεν θα σας μεταφέρει στην αυθεντική σελίδα της Εθνικής Τράπεζας!

Ας δούμε όμως καλύτερα το email που μου ήρθε…


 

Όπως βλέπετε ο αποστολέας είναι από t-online.de. Άρα, εάν εγώ δεν μετακόμισα Γερμανία, αμφιβάλλω εάν η Εθνική πήγε εκεί.

Όπως και να έχει, επειδή μπορεί να ξεφύγει σε κάποιον σας, ακόμα και να λάβετε ένα τέτοιο email και να φαίνεται νομότυπο, ΠΟΤΕ δεν μπαίνουμε από το link που μας δίνει, αλλά γράφουμε χειροκίνητα εμείς το email ή από bookmark που έχουμε κρατήσει και μπαίνουμε να δούμε τι έχει γίνει. Προσοχή γιατί έτσι γίνονται οι απάτες και γίνονται καπνός τα λεφτά σας!

 


Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα