Φήμες | Το AirPods Pro επόμενης γενιάς θα αναβαθμιστεί σε θήκη με την ενσωμάτωση του Apple Find My και άλλα πολλά!

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple παρείχε τώρα μια νέα επανάληψη των AirPods της. Τώρα, αναμένεται να κάνει το ίδιο με τις παραλλαγές Pro των αξεσουάρ το 2022. Φημολογείται ότι θα έρθουν με ένα εντελώς νέο σχέδιο που θα μπορούσε ακόμη και να απαλλαγεί από τα στελέχη της υπογραφής. Τα πιο πρόσφατα renders που φέρονται να δείχνουν αυτά τα ακουστικά TWS επόμενης γενιάς δεν υποστηρίζουν αυτήν τη θεωρία. Ωστόσο, προτείνουν ορισμένες νέες και δυνητικά χρήσιμες αλλαγές στη θήκη φόρτισής τους.

banner

Οι νέες εικόνες δείχνουν ότι η “θήκη AirPods Pro 2” θα είναι το ίδιο καταληκτική, λαμπερή και λευκή με τον υποτιθέμενο προκάτοχό της. Ωστόσο, περαιτέρω λήψεις από το πίσω μέρος και τα πλαϊνά της συσκευής αποκαλύπτουν κάτι νέο: ένα ενσωματωμένο εξάρτημα κορδόνι, ενώ τα περιφερειακά θα απαιτούσαν μια πρόσθετη θήκη ή προφυλακτήρα για να αποκτήσουν αυτό το είδος λειτουργικότητας.

Διαφήμιση

Ωστόσο, και ίσως πιο κρίσιμο, η “νέα” θήκη, όπως απεικονίζεται εδώ, έχει κάτι που μοιάζει με γραμμές οπών γρίλιας ηχείων και στις δύο πλευρές της θύρας φόρτισης USB τύπου C, όπως αυτές ενός τηλεφώνου. Το MacRumors, το ιστολόγιο που δημοσίευσε αυτά τα renders, προτείνει να προορίζονται για νέα ενσωματωμένη υποστήριξη Find My.

Google news

Κατά συνέπεια, αυτή η περίπτωση θα μπορούσε επίσης να ενσωματώσει την τεχνολογία AirTag. Από την άλλη πλευρά, η MacRumors παραδέχεται ότι η πηγή τους για αυτή τη νέα διαρροή, που προσδιορίζεται μόνο ως “Ξέρξης”, δεν έχει πολλές επαληθευμένες συμβουλές για το όνομά τους μέχρι σήμερα.

Banggood WW Hekka

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram