Φορητή ασύρματη σκούπα Vbot GS10-1 – Αποκτήστε με €36.65 τον “δολοφόνο” των ακάρεων από το κρεββάτι σας!

Σας έχω δείξει και παλιότερα μία ανάλογη συσκευή, ένα μικρό ρομποτάκι που με UV απολυμαίνει το κρεββάτι σας και σας εξαφανίζει τα ακάρεα! Σήμερα σας έχω μία από το Wiibuying, την φορητή ασύρματη σκούπα Vbot GS10-1, να δείτε και να πάρετε.

Η ασύρματη σκούπα Vbot GS10-1, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2000mAh. Είναι αθόρυβη και έχει ήχο <35dB, ζυγίζει 360γρ και έχει διαστάσεις 160 x 50mm. Έχει χρόνο λειτουργίας 120 λεπτά. Την τοποθετείτε στο κρεββάτι, την ενεργοποιείτε και αυτή ξεκινάει την δουλειά της. Θα χρειαστεί περίπου 15 – 30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του κρεββατιού, για να το καθαρίσει από τα ακάρεα. Χρησιμοποιεί UV για να κάνει την δουλειά της. Όταν ξεφορτίσει η μπαταρία του, μπορείτε να την επανεφορτίσετε μέσω USB.

Κρατήστε έτσι αποστειρωμένο το κρεββάτι σας από ακάρεα που μπορούν να γίνουν αιτία για εμφάνιση άσθματος σε παιδιά και μεγάλους. Χρήσιμο όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και εάν πάτε κάπου για το κρεββάτι του ξενοδοχείου.

Για να το αποκτήσετε στην τιμή των €36.66 την ασύρματη φορητή σκούπα Vbot GS10-1, από την τιμή του καταστήματος στο Wiibuying, δηλαδή στα 51.99$, το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε στο μπάνερ από κάτω και να δώσετε το κουπόνι TZ3MZWII όταν σας ζητηθεί. Κοιμηθείτε υγιεινά το βράδυ!

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα