Gosund LB3 λάμπα νυκτός – Με λιγότερο από 20€ έχετε άσπρο φως ή έγχρωμο σε LED που το ελέγχετε με την αφή, εφαρμογή, Alexa ή Google home!(video)

Είχα ήδη μία λάμπα νυκτός από την Xiaomi εδώ και χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω μία νέα για τον γιο μου. Βρήκα και συνεννοήθηκα με το Banggood και μου στείλανε από την Gosund, μία εταιρεία που βλέπω ότι έχει προϊόντα και εδώ Ελλάδα. Η συγκεκριμένη λάμπα νυκτός, η Gosund LB3, δεν υπάρχει εδώ, οπότε είπα να έρθει για να την έχω και να σας την παρουσιάσω.

Η Gosund LB3 λάμπα νυκτός μου ήρθε φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο. Ανοίγοντας την προστατευτική του συσκευασία, το κουτί της λάμπας είχε απ’ έξω φωτογραφία της λάμπας νυκτός, αλλά και όλες τις πληροφορίες που μπορεί να ζητήσει κάποιος!

Η λάμπα νυκτός Gosund LB3 βγάζει είτε ένα από τα 16,000,000 χρώματα RGB ή ένα ζεστό λευκό χρώμα. Το εύρος χρωμάτων είναι μεταξύ 2100K – 3700K. Η ισχύ των LED είναι 6W. Λειτουργεί είτε με το ρεύμα με τον φορτιστή που έχει ή από κάποιο powerbank ή laptop. Η φωτεινή ροή είναι στα 350 (MAX). Η λάμπα νυκτός είναι κατασκευασμένη από πλαστικό.


– Την λάμπα μπορείτε να την χειριστείτε χειροκίνητα, μέσω εφαρμογής, Alexa ή Google Home. Εάν πατήσετε στο πάνω πάνω μέρος μπορείτε έτσι να την ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε. Ο δημιουργικός ενσωματωμένος αισθητήρας αφής σάς επιτρέπει να πατάτε δύο φορές στην κορυφή του φωτός για να τον ενεργοποιήσετε ή να τον απενεργοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χειροκίνητα την περιοχή διαφάνειας για να αλλάξετε τη φωτεινότητα και το χρώμα. Είναι πολύ βολικό να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λευκού και έγχρωμου τρόπου απευθείας με το μπροστινό κουμπί. Η λάμπα όπως σας είπα λειτουργεί με την Alexa και το Google Home για να σας λύσει τα χέρια, Έτσι μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το φως ή ακόμα και να αλλάξετε το χρώμα του φωτός με μια απλή φωνητική εντολή. Μην ανησυχείτε για τον εντοπισμό του διακόπτη φωτός όταν περπατάτε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Τέλος, την λάμπα μπορείτε να την διαχειριστείτε με την αντίστοιχη εφαρμογή από το κινητό σας. Όταν λείπετε από το σπίτι, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του, να μειώσετε τη φωτεινότητα και να αλλάξετε το χρώμα ή τη σκηνή μέσω της εφαρμογής. Υποστηρίζει μόνο WiFi 2,4GHz, δεν απαιτείται διανομέας. Υποστηρίζει 16 εκατομμύρια χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα στο φάσμα μέσω της εφαρμογής για κινητά για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα όπως ρομαντικό δείπνο ή ζεστό ύπνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε σκηνές ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε, όπως πολλαπλά χρώματα, 1% -100% φωτεινότητα και ταχύτητα αλλαγής χρώματος. Τέλος, η λάμπα μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί αυτόματα ανάλογα με το χρόνο που έχετε ορίσει.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr στο YouTube, να κάνετε share και Like στο βίντεο.


 

Εάν θέλετε και εσείς την λάμπα νυκτός Gosund LB3 από το Banggood στα 19.68€, πατήστε στο μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BG6b2d28.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα