Η Blackview ενημερώνει τη σειρά BV 4900. Δείτε το νέο BV 4900s με Android 11 και καλύτερη CPU!

Θυμάστε το BV4900, το τηλέφωνο που είναι γνωστό για την στιβαρότητα και την εκπληκτική του απόδοση!? Κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές θαυμαστών της Blackview και έγινε, όπως πιστεύουν, ένα ανθεκτικό τηλέφωνο που αξίζει να προτείνει κάποιος. Αλλά η Blackview δεν σταματά στην παροχή πιο ανθεκτικών τηλεφώνων που θα μπορούσαν πραγματικά να καλύψουν τις ανάγκες των θαυμαστών της εταιρείας και λόγο αυτού η Blackview λανσάρει τώρα τα BV4900s. Αν και μοιράζεται σχεδόν το ίδιο όνομα με το προηγούμενο BV4900, το BV4900s δεν είναι, τελικά, αντίγραφο του πρώτου. Αυτό που αξίζει να περιμένετε να δείτε είναι την Blackview να έχει φέρει πολλές ενημερώσεις στα BV4900, συμπεριλαμβανομένου κυρίως ενός πιο ρευστού λειτουργικού συστήματος και ενός πιο ισχυρού οκταπύρηνου επεξεργαστή.

 

Δύο σημαντικά σημεία στην ενημέρωση

 

Smart Doke OS 2.0 μαζί με Android 11 Go OS

Το BV4900s έρχεται με διπλή έκπληξη καθώς διαθέτει Doke OS 2.0 με Android 11 GO OS μαζί. Οι χρήστες θα βιώσουν μία ολοκαίνουργια ρευστή άνεση λειτουργίας με πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Το BV4900s έρχεται προεγκατεστημένο με System Manager, Dake Mode, Clone Phone και Customized wallpaper και εικονίδια. Εάν διαθέτετε ένα BV4900s, οι χρήστες θα παρατηρούσαν γρήγορα ότι το Blackview έχει προσφέρει αναβαθμισμένες εκδόσεις του Game Mode και του App Freezer που αποδίδουν τουλάχιστον 20% καλύτερα από πριν. Όσον αφορά το Android 11, οι χρήστες θα μπορούν να βιώνουν μία ευκολότερη διαχείριση συνομιλίας, έξυπνο έλεγχο συσκευής και βελτιωμένο απόρρητο. Τώρα όλες οι σημαντικές συνομιλίες σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων βρίσκονται σε ένα σημείο. Επιπλέον, με το Android 11, επιτρέπεται στους χρήστες να παρακολουθούν όλα τα μηνύματα σε διαφορετικές εφαρμογές σε ένα μέρος. Το πιο σημαντικό, το Android 11 δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην προστασία της ιδιωτικής ζωής με εφάπαξ δικαιώματα για να περιορίσει την πρόσβαση στο μικρόφωνο, τη θέση και την κάμερα της συσκευής.

Ομαλότερος οκταπύρηνος Unisoc SC9863A

Το BV4900s αντλεί ενέργεια από τον οκταπύρηνο Unisoc SC9863A. Ο επεξεργαστής διαθέτει πυρήνες ARM Cortex-A55 χωρισμένους σε δύο ομάδες, χρονισμένους στα 1,2 GHz και τους υπόλοιπους που παραμένουν έως τα 1,6 GHz. Ο επεξεργαστής έρχεται μαζί με μνήμη RAM 2 GB και αποθηκευτικό χώρο ROM 32 GB, καθιστώντας τη λειτουργία απόκρισης εύκολη. Οι εφαρμογές φορτώνονται γρήγορα χωρίς να κολλάνε ή να κρασάρουν στην αρχή. Με τη βοήθεια του Unisoc SC9863A, το BV4900s είναι ικανό να χειρίζεται εντατικούς φόρτους εργασίας με σχετική ευκολία.


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ BV4900

 

Στιβαρό από όλες τις απόψεις

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, το Blackview έκανε το BV4900s τόσο ανίκητο όσο και το BV4900. Στο μπροστινό μέρος, το BV4900s είναι καλυμμένο με γυαλί Dragontrail υψηλής αντοχής για να αντιστέκεται σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Στην κορυφή όπου βρίσκεται η υποδοχή των ακουστικών, ένα ασφαλές βύσμα εξωτερικής θύρας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει υψηλού επιπέδου αδιάβροχη προστασία. Αριστερά είναι τα πλευρικά κουμπιά που είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου για να αποφευχθεί κάποιο σπάσιμο. Επιπλέον, και οι τέσσερις γωνίες προστατεύονται από πυκνό και οδοντωτό καουτσούκ στη περίπτωση πτώσεων. Επιπλέον, το BV4900s υιοθέτησε ένα στενά συνδεδεμένο και στεγανοποιημένο σχέδιο unibody για καλύτερη αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Στατιστικά, το BV4900s μπορεί να αντέξει τη βύθιση σε νερό για μισή ώρα (όχι βαθύτερα από 1,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού) και επίσης μπορεί να επιβιώσει από πτώσεις από ψηλά σημεία (όχι υψηλότερα από 1,5 μέτρα πάνω από το έδαφος). Αυτό καθιστά το τηλέφωνο ικανό να πληροί τα πρότυπα IP68 και IP69K καθώς και το MIL-STD-810G.

Σχεδιασμός που μοιάζει με διαστημική κάψουλα

Ο συνολικός σχεδιασμός του BV4900s παραμένει σχεδόν ίδιος με του BV4900, που μοιάζει σκληρός αλλά απλός και βελτιωμένος. Το πίσω μέρος του BV4900s παρουσιάζει δύο επιμήκεις χρωματιστές τετράγωνες αγκύλες κατά μήκος του πλευρικού περιγράμματος, παρουσιάζοντας μια αίσθηση συμμετρικής αισθητικής. Ένας τόσο τολμηρός σχεδιασμός θυμίζει την απλοϊκή αλλά προηγμένη εσωτερική διακόσμηση μιας διαστημικής κάψουλας. Συνδυάζοντας όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, το BV4900s είναι μόλις 13,7 χιλιοστά λεπτό και 261 γραμμάρια ελαφρύ, κάνοντας τον εαυτό του να ξεχωρίζει αμέσως από τα ογκώδη και αδέξια αντίστοιχά κινητά της κατηγορίας του.

Μεγάλη μπαταρία 5580mAh + Αντίστροφη φόρτιση

Τα τηλέφωνα που συχνά δεν έχουν ενέργεια, μπορεί μερικές φορές να καταστρέψουν τα υπαίθρια προγράμματα ή τη συναρπαστική διασκέδαση σε εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, με το BV4900s που είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5580mAh, οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σχεδόν μια μέρα. Εάν οι χρήστες δοκιμάσουν το τηλέφωνο με συνεχή περιήγηση στο διαδίκτυο, παιχνίδια, αναπαραγωγή βίντεο ή πολλαπλές εργασίες, θα βρεθούν να αναζητούν το φορτιστή σχεδόν στο τέλος της ημέρας. Επιπλέον, το BV4900s παρουσιάζει καλώδιο OTG που μετατρέπει εύκολα το τηλέφωνο σε powerbank, το οποίο, για όσους σχεδιάζουν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι επιβίωσης, είναι σίγουρα μια απαραίτητη επιλογή.

Μεγάλη οθόνη HD+ 5.7″

Με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και ανάλυση 720*1440, το BV4900s προσφέρει μεγάλη οθόνη με εξαιρετική ευκρίνεια και αντίθεση. Τα χρώματα είναι ζωντανά και οι εικόνες είναι αρκετά ζωντανές σαν να επρόκειτο να βγουν από την οθόνη. Η εναλλαγή μεταξύ των περιοχών στη διεπαφή χρήστη ή η κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω toy μενού, είναι ρευστή χωρίς καθυστέρηση.

5MP μπροστινή κάμερα + 8 MP πίσω κάμερα

Παρόλο που οι κάμερες δεν είναι οι καλύτερες κάμερες smartphone στην αγορά, στην πραγματικότητα κάνουν καλύτερα από ό, τι θα περίμεναν οι χρήστες με αντίστοιχα ανθεκτικά τηλέφωνα σε αυτό το σημείο τιμής. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά λεπτομερείς και καθαρές με άπλετο φως και σταθερά χέρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και της καθημερινής χρήσης.

Επιπλέον, η πίσω κάμερα 8 MP επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν εκτυπώσεις αξιοπρεπούς ποιότητας ή φωτογραφίες με έντονο χρώμα με λεπτή απόχρωση, ώστε να μπορούν να συντονιστούν περαιτέρω σε ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Blackview BV4900s είναι τώρα διαθέσιμο στα 98,79$ ή αλλιώς 85,14 Ευρώ (από 129,99 $) από τις 8 έως τις 20 Οκτωβρίου PT. Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε ένα.

Η τιμή είναι σίγουρα συναρπαστική καθώς κανείς δύσκολα μπορεί να βρει ένα στιβαρό τηλέφωνο με τόσο εξαιρετική απόδοση σε αυτό το σημείο τιμής. Αν ψάχνετε για εξωτερικό συνεργάτη χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας, το BV4900s είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Blackview.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα