Η Garmin γίνεται η πρώτη που ενσωματώνει δεδομένα διαβήτη, σε πραγματικό χρόνο σε έξυπνα ρολόγια, χρησιμοποιώντας το Dexcom G6 CGM!

Μοίρασε την γνώση...

Η Garmin ανακοίνωσε μια σειρά εφαρμογών που θα επιτρέψουν σε άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν τη συνεχή οθόνη γλυκόζης Dexcom G6 (CGM) να βλέπουν τα επίπεδα και τις τάσεις γλυκόζης στο έξυπνο ρολόι τους.

banner

Οι εφαρμογές Dexcom Connect IQ επιτρέπουν στους χρήστες με συμβατό έξυπνο ρολόι ή ποδηλατικό υπολογιστή να βλέπουν τα επίπεδα γλυκόζης τους καθώς και ιστορικό τριών ωρών για να έχουν καλύτερη εικόνα για το πού μπορεί να κατευθυνθούν τα επίπεδά τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο επικεφαλής τεχνολογικός διευθυντής της Dexcom, Τζέικ Λιτς, δήλωσε ότι η Garmin είναι ο πρώτος συνεργάτης της εταιρείας που χρησιμοποιεί το νέο API που επιτρέπει σε τρίτες εταιρείες να συμπεριλαμβάνουν δεδομένα της Dexcom CGM στις πλατφόρμες τους. Το API έλαβε άδεια από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων τον Ιούλιο.

Google news

«Τα συστήματα CGM της Dexcom έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν με διαβήτη και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν ακόμη πιο βολικό τρόπο για να δουν τα επίπεδα γλυκόζης τους», δήλωσε ο Dan Bartel, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων της Garmin.

ChicMe WW Cubot WW

«Οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να δουν ποια τάση έχουν τα επίπεδα γλυκόζης τους χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν το τηλέφωνό τους, αλλά μπορούν ακόμη και να το κάνουν ενώ γυμνάζεστε, όταν τα επίπεδα γλυκόζης έχουν τη δυνατότητα να αυξομειώνονται γρήγορα».

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Το 2018, περίπου 26,9 εκατομμύρια άνθρωποι όλων των ηλικιών στις ΗΠΑ είχαν διαγνωστεί με διαβήτη, σε μεγάλο βαθμό τύπου 2, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.


Η χρήση του CGM αναμένεται να αυξηθεί το 2021 και το 2022, σύμφωνα με έρευνα ενδοκρινολόγων και νοσηλευτών από το SVB Leerink. Υπάρχουν όμως ερωτήματα σχετικά με το αν τα CGM είναι χρήσιμα για ένα μεγάλο μέρος ασθενών με διαβήτη, κυρίως για τους με Τύπο 2 που δεν κάνουν ένεση ινσουλίνης τις περισσότερες φορές.

Εν τω μεταξύ, φορετά όπως τα έξυπνα ρολόγια έχουν γίνει συνηθισμένα. Μια έρευνα της Pew Research που πραγματοποιήθηκε το 2019 διαπίστωσε ότι περίπου ένας στους πέντε Αμερικανούς λέει ότι φοράνε τακτικά ένα έξυπνο ρολόι ή άλλο πρόγραμμα παρακολούθησης γυμναστικής και η Ένωση Καταναλωτικής Τεχνολογίας σχεδιάζει ότι τα φορετά θα φέρουν έσοδα 487 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος.

 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΣΗ

Νωρίτερα φέτος, η Dexcom και άλλες εταιρείες διαχείρισης διαβήτη υπέγραψαν συμφωνία με τον φαρμακευτικό κολοσσό Eli Lilly για να ενσωματωθούν στα προϊόντα ινσουλίνης Tempo Pen και Tempo Smart Button.

Η Garmin κυκλοφόρησε αρκετές επιλογές smartwatch το 2021 και τον Ιούνιο ενημέρωσε τη σειρά Forerunner για να περιλαμβάνει δυνατότητες VO2 Max που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πληροφορίες για την καρδιαγγειακή φυσική κατάσταση.

Τα φορετά έχουν γίνει γνωστά σε πολύ κόσμο για την σχέση τους με την ψηφιακή υγεία, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων από τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Apple, η Amazon και η Google, των οποίων το Fitbit επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα επίπεδα γλυκόζης στη συνδεδεμένη εφαρμογή της συσκευής.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram