Η Microsoft κυκλοφορεί το build 22483.1011 των Windows 11 για να δοκιμάσει τη γραμμή εξυπηρέτησης. Διατίθενται επίσης ISO

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των Windows 11 22483.1011 (KB5007484) στο κανάλι προγραμματιστών. Η νέα έκδοση δεν φέρνει τίποτα νέο στο τραπέζι, καθώς είναι μια σωρευτική ενημέρωση με την οποία η εταιρεία δοκιμάζει τους αγωγούς εξυπηρέτησης, όπως είναι συχνά γνωστό ότι κάνει. Αυτές οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες για να βεβαιωθεί ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν οι χρήστες χωρίς αξιοσημείωτα προβλήματα.

Αυτή η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει τίποτα καινούργιο και έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τον αγωγό εξυπηρέτησης στο κανάλι Dev.

Ως εκ τούτου, όλες οι διορθώσεις σφαλμάτων και οι βελτιώσεις που ανακοινώθηκαν με την προηγούμενη έκδοση 22483 που κυκλοφόρησε στο Dev Channel μεταφέρονται σε αυτό. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με την οποία μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες εδώ.


Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ δεν έγιναν νέες αλλαγές σε αυτήν την έκδοση, οι δοκιμαστικές εκδόσεις συντήρησης όπως αυτές στο παρελθόν ήταν γνωστό ότι σπάνε ορισμένες δυνατότητες. Για παράδειγμα, το Windows 10 Build 21292.1010 προκάλεσε προβλήματα για την εξομοίωση x64 σε υπολογιστές ARM.

Προχωράμε, και παρόλο που αυτό δεν είναι ακριβώς νέα είδηση, η Microsoft κυκλοφόρησε χθες ISO για το Build 22483 που μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο εδώ.

 


Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα