Η νέα ταπετσαρία Insider των Windows 11 μοιάζει με την ταπετσαρία των Windows XP από το 2001

Μετά από δοκιμές beta με Insiders στα κανάλια Dev και Beta, η Microsoft άρχισε επιτέλους να κυκλοφορεί το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα Windows 11, στο κοινό στις 5 Οκτωβρίου. Αν και τα Windows 11 φέρνουν έναν σημαντικό επανασχεδιασμό διεπαφής χρήστη με σημαντικές νέες δυνατότητες σε ορισμένες κλασικές εφαρμογές , ένας Redditor επεσήμανε πρόσφατα ότι η ταπετσαρία με σκούρο θέμα για τα Windows Insiders δημιουργεί μια εκπληκτική ομοιότητα με μία από τις ταπετσαρίες των Windows XP που κυκλοφόρησε το 2001.

Τώρα, για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Windows XP ήταν μια σημαντική κυκλοφορία στην εποχή τους, καθώς αντικατέστησαν τόσο τα Windows 2000 με εστίαση στις επιχειρήσεις όσο και τα Windows Me με επίκεντρο τον υπολογιστή. Κυκλοφόρησε εμπορικά στις 25 Οκτωβρίου 2001. Έτσι, το λειτουργικό σύστημα πλησιάζει την 20η επέτειό του σε λίγες μέρες.

Ως εκ τούτου, πριν από την εορταστική περίσταση της επετείου των Windows XP, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ταπετσαρία με σκούρο θέμα για τους χρήστες του Windows Insider που μοιάζει με μια ταπετσαρία που υπήρχε στην έκδοση των Windows XP Professional. Ένας Redditor με το όνομα TheShaunShaw το εντόπισε πρόσφατα και μοιράστηκε την ανακάλυψη στο subreddit r/windows.


Η ταπετσαρία του 2001 περιλαμβάνει ένα γκριζαρισμένο λογότυπο των Windows με κυματιστό σχέδιο. Η πρόσφατη ταπετσαρία με σκούρο θέμα των Windows Insiders έχει επίσης κυματιστό λογότυπο των Windows αλλά με μοντέρνα και καθαρή εμφάνιση. Μπορείτε να δείτε τη σύγκριση μεταξύ των δύο ταπετσαριών εδώ:

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα