Η Nova καταργεί υπηρεσίες της!

Μοίρασε την γνώση...

ΗM.A.E. ενημερώνει ότι, από 15/12/2021, καταργούνται οι υπηρεσίες και η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών ADSL 1 Bill, Fast Internet, ADSL Line και ADSL μέσω τεχνολογίας ADSL Α.ΡΥ.Σ (Ασύμμετρου Ρυθμού Σύνδεσης), Call by Call μέσω Προεπιλογής Φορέα, HELLASNet/Internet Hellas/Forthnet Email Plus & Internet Dialup, τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους συνδρομητές.

Για την ομαλή μετάβαση σε νέες υπηρεσίες, καλείστε άμεσα να επιλέξετε κάποια από τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή εναλλακτικά να μεταβείτε σε άλλον πάροχο.


Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πεπερασμένης τεχνολογίας των παραπάνω υπηρεσιών, ο λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της μορφής «[email protected]» θα καταργηθεί οριστικά χωρίς να μπορεί να υποστηριχτεί δυνατότητα προώθησης.

Σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του δικτύου μας, εκπρόσωποι της εταιρείας μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας, εφόσον επηρεάζεστε από αυτή την αλλαγή, προκειμένου να σας ενημερώσουν σχετικά για τη δυνατότητα μετάβασης σε κάποια από τις εμπορικά διαθέσιμες υπηρεσίες μας.


Για περισσότερες πληροφορίες και για την ομαλή μετάβαση σε νέα υπηρεσία, παρακαλούμε επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Nova ή καλέστε στο 13831 (0,2500€/κλήση, από σταθερό Nova). Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες Nova κάντε κλικ εδώ!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com