Η OPPO αποκαλύπτει σχέδια για το ντεμπούτο ray-tracing σε smartphone και ένα έξυπνο σύστημα αυτοκινήτου

Μοίρασε την γνώση...

Η OPPO ολοκλήρωσε την κεντρική ομιλία για το 2021 Developers Conference από την τοποθεσία της στη Σαγκάη της Κίνας. Η OEM παρουσίασε μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες και κατευθύνσεις προϊόντων στο κοινό της, οι οποίες θα εφαρμοστούν το νωρίτερα το 2022. Η λίστα υποδεικνύει την πρόθεση να παραμείνουμε στην αιχμή της τεχνητής νοημοσύνης, της συνδεδεμένης τεχνολογίας και του τρόπου εφαρμογής της στο άμεσο μέλλον της τεχνολογίας και των υπηρεσιών των καταναλωτών.

banner

Αντίστοιχα, η OPPO ξεκίνησε το Συνέδριο Προγραμματιστών της με μια επίδειξη της ray-tracing για κινητά που μπορεί να έρθει στην επόμενη γενιά τηλεφώνων, όπως αυτά των γραμμών Find ή Reno. Η Samsung ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τη δυνατότητα για το ίδιο με τα επερχόμενα in-house chipset Exynos με τα γραφικά τους RDNA. Ωστόσο, η OPPO έχει τώρα τονίσει ότι οι αντίστοιχοι της MediaTek ενδέχεται να γίνουν ικανοί για το ίδιο σύντομα, χάρη στην τελευταία τεχνολογία Vulkan API.

Διαφήμιση

Η OPPO αφιέρωσε επίσης μέρος της κεντρικής ομιλίας της σε μια έκθεση για την τελευταία της δουλειά στο AI, το Omojis έκανε το ντεμπούτο του ως μέρος του ColorOS 12 που περιλαμβάνεται. Έχει επίσης τώρα ανακοινώσει σχέδια για μια αποκλειστική θυγατρική Health, η οποία, καθώς μπορεί να δράσει μέσω της αυξανόμενης σειράς φορητών συσκευών αυτού του OEM (συμπεριλαμβανομένης της σειράς ρολογιών με δυνατότητα ECG), μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για άλλες εταιρείες όπως την Zepp Health.

Google news

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι το OPPO Health μπορεί να επικεντρωθεί στις προληπτικές πλευρές της τεχνολογίας παρακολούθησης της ευημερίας που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Τέλος, το OPPO Carlink μπορεί να περιλαμβάνει την απάντηση αυτού του OEM σε λύσεις όπως το HiCar της Huawei ή το Android Auto.

Geekmaxi Many GEOs Banggood WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram