Η σειρά Redmi K50 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με τις μεγαλύτερες μπαταρίες σαν ένα premium τηλέφωνο Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με τον tipster Bald Panda, η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο νέα τηλέφωνα Redmi με μεγάλες μπαταρίες. Ο tipster ισχυρίζεται ότι τα τηλέφωνα θα προσφέρουν δύο μπαταρίες: μια μονάδα 5160 mAh και μια 5500 mAh. Είναι άγνωστο ποιες συσκευές θα είναι αυτές, αλλά η δήλωση του tipster δείχνει ότι θα μπορούσαν να αναφέρεται στη σειρά Redmi K50.

banner

Μια μπαταρία 5500 mAh στη σειρά Redmi K50 θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες μονάδες με τις οποίες η Xiaomi εξόπλισε ποτέ ένα τηλέφωνο, καθώς η εταιρεία τείνει να κρατά τα πράγματα συνδεδεμένα στα 5000 mAh. Ενώ τηλέφωνα όπως το Redmi 10 Prime και το Poco M3 έχουν μπαταρίες βόρεια των 5500 mAh, η Xiaomi ήταν απρόθυμη να το κάνει με τα premium τηλέφωνά της, πιθανότατα λόγω περιορισμών σχεδιασμού.

Διαφήμιση

Ο Bald Panda ισχυρίζεται ότι τα τηλέφωνα είναι για τη σειρά “Redmi Numeral”, που θα μπορούσε να σημαίνει το Redmi 11. Ωστόσο, το Redmi 10 μόλις κυκλοφόρησε, επομένως ένα Redmi 11 είναι απίθανο να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα. Η σειρά Redmi Note 11 είναι επίσης μια πιθανότητα, αλλά η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για αύριο και η πηγή δεν έχει δείξει καμία διάθεση να είναι μυστηριώδης σχετικά με τις συσκευές στο παρελθόν. Αυτό αφήνει τη σειρά Redmi K50 ως την πιο πιθανή επιλογή.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Goboo [CPS] Many GEOs ZTE Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram