Η Xiaomi έχει πουλήσει πάνω από 240 εκατομμύρια τηλέφωνα Redmi Note παγκοσμίως!

Μοίρασε την γνώση...

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης που επικεντρώθηκε στο Redmi Note, ο Lu Weibing, γενικός διευθυντής της μάρκας Redmi, αποκάλυψε ότι η σειρά Redmi Note έχει πουλήσει πάνω από 240 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει αρκετά γρήγορα από τον Μάιο, όταν ο αριθμός ήταν 200 εκατομμύρια.

Πριν από αυτό ήταν 140 εκατομμύρια τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και 100 εκατομμύρια τον Οκτώβριο του 2019. Έτσι, τους τελευταίους 5 μήνες η Xiaomi κατάφερε να πουλήσει 40 εκατομμύρια μονάδες – δηλαδή 8 εκατομμύρια το μήνα κατά μέσο όρο.


Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη σειρά Redmi Note; Λοιπόν, η εταιρεία θα ακολουθήσει μια στρατηγική δύο γενεών ανά έτος. Η πρώτη γενιά θα ενισχύσει την απόδοση, η δεύτερη θα προσθέτει εμφάνιση. Οι συσκευές της σειράς θα κυμαίνονται γύρω από την τιμή των 390$.

Η παγκόσμια επέκταση υποστηρίζεται από το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο λιανικής της Xiaomi – μέχρι το τέλος αυτού του μήνα θα υπάρχουν 10.000 καταστήματα Xiaomi σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Lu Weibing, ο οποίος είναι επίσης Πρόεδρος του Διεθνούς Τμήματος.


Το 10.000ο κατάστημα φέρεται να είναι το Shenzhen Happy Harbor Store. Η εταιρεία στοχεύει στην κάλυψη 80% των κομητειών της Κίνας, ορισμένες περιοχές καλύπτονται ήδη 100% (Henan, Jiangsu, Anhui, Zhejiang, Shanxi).

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com