Η Xiaomi κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου 2021 στο Mi A3

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi αναβάθμισε το Mi A3 στην τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας της Google. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Οκτωβρίου 2021 φτάνει στο V12.0.15.0.RFQMIXM, αντικαθιστώντας το V12.0.14.0.RFQMIXM που έφτασε τον περασμένο μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε τις αλλαγές ασφαλείας που έκανε η Google αυτόν τον μήνα στο τελευταίο Δελτίο ασφαλείας Android.

Το V12.0.15.0.RFQMIXM ομαδοποιεί μόνο την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου, είναι μια μικρή ενημέρωση στα 40,56 MB. Το V12.0.15.0.RFQMIXM κυκλοφορεί στο Mi A3 ως ενημερωμένη έκδοση μέσω OTA. Λάβετε υπόψη ότι η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο για την παγκόσμια έκδοση του Mi A3. Η Xiaomi δεν έχει ακόμη ενημερώσει την ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού, αλλά αυτό θα πρέπει να φτάσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα περίπου.


Το Mi A3 θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις έκδοσης κώδικα ασφαλείας τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Όλες οι μελλοντικές ενημερώσεις θα περιέχουν μόνο νέες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Το Mi A3 θα παραμείνει στο Android 11 επ’ αόριστο. Παρεμπιπτόντως, φαίνεται απίθανο η Xiaomi να κυκλοφορήσει ποτέ άλλο smartphone Android One.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com