Είναι “ΤΣΑΜΠΑ”… Στα 173€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Η καλύτερη ρομποτική σκούπα – σφουγγαρίστρα σε αυτά τα χρήματα…

Πολύ λίγα κουπόνια

Είναι “Τσάμπα” και αν χρειάζεσαι την αγοράζεις “ΧΘΕΣ”

Έχω την εντύπωση πως τέτοια ποιότητα και χαρακτηριστικά δεν παίρνεις πουθενά σε αυτήν την τιμή αλλά και από Ευρώπη…


και είναι και σκούπα και σφουγγαρίστρα…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν… όσοι πιστοί σπεύσατε…


Viomi SE Robot Vacuum Cleaner Laser Navigation Mopping 2200Pa Save 5 Maps 7 Schedule APP Control Support Multi-language for Pets Hair Hard Floors and Carpets Cleaning σε τιμή;;; 173€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGCZVGRSE  και χωρίς κανένα τελωνείου σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/2VB88xs

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα