Κρατήστε το laptop σας δροσερό με την φωτιζόμενη βάση 5 ανεμιστήρων με μόλις 17,31 Ευρώ με το κουπόνι του Banggood

Μοίρασε την γνώση...

Άλλο ένα απαραίτητο γκατζετάκι κατ’ εμέ, που όποιος έχει laptop, είμαι σίγουρος ότι έχει ή θα ήθελε να έχει…μία βάση που να το κρατάει δροσερό, 5 ανεμιστήρων, φωτιζόμενη, για laptop έως και 17 ίντσες και σε τιμή μόλις 17.31€ από το Banggood με ασφάλεια τελωνείου!

banner

Προδιαγραφές:

– Ταχύτητα ανεμιστήρα (RPM): 140: 1100 ± 10% / 8015: 2100 ± 10%
– Θόρυβος dB (a): περίπου 28 ± 5dB
– Μέγεθος βάσης: περίπου 410 x 292 x 29mm
– Μέγεθος ανεμιστήρα: ≤ 140x140x15 (1τεμ) / ≤ 80X80X15MM (4τεμ.)
– Πεδίο εφαρμογής: Laptop κάτω από τις 17 ίντσες
– Λειτουργία ψύξης: ψύξη με αέρα
– Διεπαφή ισχύος: τροφοδοτικό USB
– Όγκος αέρα (CFM): περίπου 70cfm
– Υλικό ψύκτρας: ABS
– Κατάλληλο για υπολογιστή: 17 ιντσών και μικρότερο

Χαρακτηριστικά:

– Αθόρυβοι ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας 5PCS
– Λυχνίες LED Bule
– Ενσωματωμένες αυλακώσεις καλωδίων για αποθήκευση
– Ρύθμιση βραχίονα πολλαπλών γωνιών

Google news

Για ν’ αποκτήσετε την φωτιζόμενη βάση 5 ανεμιστήρων για laptop μέχρι και 17 ίντσες στα 17.31€, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το μπάνερ από κάτω και όταν σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς να δώσετε το BGAMEU199.

ZTE Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram