Ο διευθύνων σύμβουλος της Intel επαινεί το Apple M1, αλλά ελπίζει να κερδίσει ξανά το Mac με καλύτερους επεξεργαστές

Η Intel έχει περάσει μεγάλο μέρος του τρέχοντος έτους για την Apple με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία πραγματοποίησε μια εκστρατεία μάρκετινγκ κατά της Apple στο Twitter, η οποία μειώθηκε άσχημα στο μεγαλύτερο μέρος της. Πριν από αυτό, η Intel πραγματοποίησε ένα «κοινωνικό πείραμα» που έχει σφυρηλατηθεί στο YouTube. Η εκδήλωση της εταιρείας συντάχθηκε στο Justin Long για μια σειρά διαφημίσεων που επίσης δεν εμφανίστηκαν καλά.

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Pat Gelsinger υιοθέτησε μια διαφορετική προσέγγιση σε μια συνέντευξη στο HBO, ενσωματωμένη παρακάτω. Παραδόξως, ο Gelsinger έφθασε στο σημείο να επαινεί την Apple για το M1 SoC της, ισχυριζόμενος ότι η εταιρεία έχει κάνει “αρκετά καλή δουλειά”. Οι κριτικές μας για τα MacBook Air και MacBook Pro 13 υποδηλώνουν ότι η Apple έχει κάνει κάτι παραπάνω από μια «αρκετά καλή δουλειά».

Ωστόσο, ο Gelsinger έχει καταγράψει ότι ελπίζει ότι η Intel μπορεί να φέρει την Apple με καλύτερους επεξεργαστές. Τον Μάρτιο, ο Gelsinger δήλωσε ότι η Intel ήθελε να παράγει επεξεργαστές βασισμένους σε ARM για την Apple, κάτι που ενδέχεται να αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο. Παρ ‘όλα αυτά, αμφιβάλλουμε ότι η Intel έχει κάτι στο μανίκι της που θα ξεπεράσει το επόμενο SoC της Apple, το οποίο αναμένεται να αποκαλύψει αργότερα σήμερα.

Φαινομενικά, ο Gelsinger κοιτάζει μακροπρόθεσμα με τις ελπίδες του για αναζωπύρωση της σχέσης Apple και Intel. Εάν η Intel κατορθώσει να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τσιπ στον κόσμο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας, τότε θα μπορούσε να καταλήξει στην παραγωγή των επεξεργαστών της Apple με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα