Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες στο δίκτυο της Wind σε Αθήνα και Σύρο! Υπομονή….

Προβλήματα πρόσβαση στο Internet αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές του σταθερού δικτύου της Wind σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας και της Σύρου μετά από πρόβλημα που προέκυψε στο δίκτυο της εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας, το πρόβλημα προέκυψε από εργασίες τρίτου κατά τη διάρκεια των οποίων κόπηκε ένα κεντρικό καλώδιο οπτικών ινών με αρκετές διακλαδώσεις με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση σε περιοχές της Αττικής και της Σύρου που καλύπτονταν από τις διακλαδώσεις αυτές.

Αν και από την εταιρεία αναφέρουν ότι τα προβλήματα περιορίζονται στις παραπάνω περιοχές, στο downdetector.gr διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές και στη Θεσσαλονίκη.


Αναφορές χρηστών σε διάφορα ελληνικά forums κάνουν λόγο για προβλήματα και στις περιοχές του Βόλου, της Τρίπολης και του Ηρακλείου.

 

Τα συνεργεία της Wind έχουν σπεύσει στο σημείο και όπως διευκρινίζει η εταιρεία οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου θα ολοκληρωθούν εντός μιας ώρας.

 


Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα