Σε θέσεις μάχης Kotsovolos, Public και Germanos για το Black Friday 2021

Μοίρασε την γνώση...

Η Black Friday 2021 πλησιάζει, καθώς σε περίπου 35 μέρες και συγκεκριμένα στις 26 Νοεμβρίου η «Μαύρη Παρασκευή» ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της με μεγάλες προσφορές σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη.
Black Friday 2021: Σε θέσεις μάχης Kotsovolos, Public, Germanos για απίθανες προσφορές

banner

Πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 1869 στις ΗΠΑ, για να περιγράψει μια από τις χειρότερες ημέρες του αμερικανικού χρηματιστηρίου.

Διαφήμιση

Στην Ελλάδα η Black Friday 2021 πέφτει την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβριου και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα. Ήδη kotsovolos, plaisio, public έχουν φτιάξει ειδικές κατηγορίες που θα τοποθετούνται τα είδη που προσφέρονται με μεγάλη έκπτωση. Παράλληλα, πολυκαταστήματα όπως ο Kotsovolos ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό για το τι είναι η Black Friday και πώς ξεκίνησε η «διάλυση τιμών» που προσφέρει.

Google news

kotsovolos384

Με τη σειρά του ο Germanos καλεί τους καταναλωτές να εγγραφούν στο newsletter της εταιρείας προκειμένου να μάθουν πρώτοι τις hot προσφορές της Black Friday 2021. Οι προσφορές θα αφορούν smartphones, Laptops, τηλεοράσεις, gadget, tablets, gaming και ότι αφορά τα smart homes.

AliExpress WW Dresslily WW

germanos84

Με τη σειρά του, ετοιμάζεται για την Black Friday 2021 και η εταιρεία Public. Σε ειδικό session η εταιρεία ενημερώνει τους καταναλωτές για την Μαύρη Παρασκευή, για το πώς ξεκίνησε και σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία ετοιμάζεται για μεγάλες προσφορές σε ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικές συσκευές και σε εκατοντάδες άλλους κωδικούς προϊόντων. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν…

friday485


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram