Squid Game: Μπελά με τηλεφωνικές φάρσες βρήκε το Netflix!

Μοίρασε την γνώση...

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά έγινε η αιτία πολλοί να τηλεφωνήσουν στον αριθμό που λαμβάνει σε κάρτα ο πρωταγωνιστής με την ελπίδα να μιλήσουν με τον «δημιουργό του παιχνιδιού» ή απλά να κάνουν μία φάρσα.

banner

Η εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού) θα χρειαστεί να αλλάξει κάποια πλάνα της καθώς οι αριθμοί τηλεφώνου που εμφανίζονται είναι πραγματικοί, οδηγώντας σε αυτό που περιέγραψε η εταιρεία ως «ατυχείς φάρσες».

Το κορεάτικο δράμα πρόκειται για ένα σαδιστικό «παιχνίδι» στο οποίο οι παίκτες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συμμετάσχουν σε μια σειρά προκλήσεων. Η σειρά όμως περιέχει σε κάποια πλάνα της αριθμούς τηλεφώνου (ένας εκ των οποίων και στο trailer) οι οποίοι ανήκουν σε πραγματικούς συνδρομητές.

Google news

Το Reuters ανέφερε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πως το Netflix και η εταιρεία παραγωγής Siren Pictures σκόπιμα χρησιμοποίησαν έναν πλήρη αριθμό τηλεφώνου χωρίς να γνωρίζουν όμως αν αυτός ο αριθμός θα «έφτανε» σε μια πραγματική γραμμή. Το Netflix επιβεβαίωσε πως οι αριθμοί που εμφανίζονται στο Squid Game θα επεξεργαστούν, προσθέτοντας ότι ελπίζει η αλλαγή αυτή να σταματήσει τις φάρσες.

Govee Many GEOs Hekka

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι κάτοχος του αριθμού ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι «βομβαρδίστηκε» με μηνύματα και κλήσεις, προσθέτοντας ότι είχαν κάνει ανυπόφορη την καθημερινή του ζωή. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλά άτομα ενδέχεται να έχουν λάβει κλήσεις από τους ενθουσιώδεις θεατές της σειράς. Το Netflix δεν διευκρινίζει αν η σειρά έχει επηρεάσει έναν ή πολλούς τοπικούς αριθμούς.

Το Squid Game ήταν μια τεράστια επιτυχία για το Netflix και ήδη από την περασμένη εβδομάδα είναι η κορυφαία σειρά σε αρκετές αγορές παγκοσμίως αλλά και στις ΗΠΑ, η πρώτη κορεάτικη σειρά που διεκδικεί αυτή την κορυφαία θέση σύμφωνα με το Netflix. Με άλλα λόγια υπέροχα νέα τόσο για τους δημιουργούς της σειράς όσο και για το Netflix. Πιθανώς όμως τα άτομα που λαμβάνουν τις φάρσες καθημερινά, να μην αισθάνονται το ίδιο.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram