Τ’ αφεντικό τρελάθηκε και το Wiibuying ξεπουλάει σε φοβερές τιμές!

Μοίρασε την γνώση...

Είμαστε πια περίπου ένα μήνα πριν το Black Friday και τα καταστήματα έχουν αρχίσει να βγάζουν προσφορές! Έτσι το Wiibuying μόλις μ’ ενημέρωσαν ότι έχουν Εκπτωτικό παζάρι για τον Οκτώβριο!

banner

Το εκπτωτικό αυτό γεγονός θα κρατήσει από 18 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου. Η έκπτωση γίνεται απευθείας στην τιμή, οπότε δώστε προσοχή σε αυτήν τη σελίδα που θα σας δώσω. Για τις αποθήκες της ΕΕ, συνήθως στέλνουνε την παραγγελία σας εντός 48 ωρών και ο χρόνος αποστολής είναι 3-10 εργάσιμες ημέρες στην παράδοση.

Διαφήμιση

Οι προσφορές χωρίζονται σε 3 μεγάλες κατηγορίες:

Google news
  • Ειδική Super Προσφορά κάτω των $ 10
  • Πώληση πολύ γνωστών εταιρειών από αποθήκη της ΕΕ!
  • Μερικά προϊόντα είναι με κωδικούς κουπονιών και μερικά με εκπτώσεις σελίδας, απευθείας.

Ας δούμε όμως τι έχουν. Εσείς πατάτε πάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα του καταστήματος για να το κάνετε δικό σας στη φοβερή τιμή που προβλέπεται!

Zaful WW Tomtop WW

 

  Φοβερές προσφορές έως και 10$ 

 

 

 

 Φοβερές επιλογές με προϊόντα της Xiaomi 

 

 

  Ebikes • Scooters 

 

 

 Ebikes • Scooters 

 

 

 Ebikes • Scooters

 

 

 Ebikes • Scooters 

Όπως βλέπετε οι προσφορές πολλές, οι τιμές φοβερά; χαμηλές και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή. Πατήστε πάνω στην εικόνα του προϊόντος και θα μεταφερθείτε στη σελίδα του καταστήματος για να το πάρετε!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram