Τα Xiaomi Redmi 9 και Redmi Note 9 λαμβάνουν τις πρώτες τους γεύσεις από το MIUI 12.5 Enhanced Edition παγκοσμίως

Μοίρασε την γνώση...

Οι παγκόσμιες εκδόσεις των Redmi 9 και Redmi Note 9 ξεκίνησαν τα ταξίδια τους στο MIUI 12.5 Enhanced Edition. Από σήμερα, το ζευγάρι θα λάβει την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος στο πρόγραμμα beta της Xiaomi Mi Pilot. Από εκεί, οι ενημερώσεις θα πρέπει να φτάσουν σε κατάσταση Beta Stable πριν κυκλοφορήσουν σε όλα τα κατάλληλα κινητά ως σταθερές ενημερώσεις.

banner

Εάν είστε δοκιμαστής Mi Pilot, τότε μπορείτε να κατεβάσετε το zip αποκατάστασης για τη συσκευή σας μέσω των παρακάτω συνδέσμων. Η Xiaomi έχει επίσης ενημερώσει και τις δύο συσκευές στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου 2021 της Google, η οποία περιγράφεται στο πιο πρόσφατο Δελτίο ασφαλείας Android.

Διαφήμιση

Παρεμπιπτόντως, το V12.5.3.0.RJCMIXM για το Redmi 9 δεν περιέχει διορθώσεις σφαλμάτων ή βελτιστοποιήσεις. Αντίθετα, το V12.5.2.0.RJOMIXM διαθέτει και τα δύο σε αφθονία με πάνω από δύο δωδεκάδες διαχωρισμούς μεταξύ της οθόνης κλειδώματος, της γραμμής κατάστασης και της σκίασης ειδοποιήσεων. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες αρχείο αλλαγών για το V12.5.2.0.RJOMIXM στη συνοδευτική ανάρτηση στο Telegram.

Google news

Όλα τα αρχεία φιλοξενούνται στους διακομιστές της Xiaomi και όχι σε ιστότοπους τρίτων. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να εγκαταστήσετε το αρχείο OTA για το Redmi Note 9 μόνο εάν η συσκευή σας εκτελεί ήδη το V12.5.1.0.RJOMIXM. Και τα δύο αρχεία zip ανάκτησης είναι επίσης λήψεις άνω των 2 GB, για αναφορά.

Cubot WW AliExpress WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram