Τίτλοι τέλους για τα Redmi Note 8, Redmi K20 και άλλα οκτώ τηλέφωνα της Xiaomi που κυκλοφορεί EOL τον Νοέμβριο! Δείτε εάν τα έχετε και τι σημαίνει αυτό για τα κινητά αυτά!

Μοίρασε την γνώση...

Υπάρχουν μερικές δυσάρεστες ειδήσεις για τους ιδιοκτήτες μερικών από τα πιο δημοφιλή και τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphone της Xiaomi.

banner

Συσκευές όπως το Xiaomi Mi 9 και το Redmi Note 8 Pro έχουν εμφανιστεί σε μια σύντομη λίστα προϊόντων που φτάνουν στο EOL τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από το Xiaomiui, αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω εσωτερική ανάπτυξη λογισμικού beta για αυτά τα τηλέφωνα.

Οι εννέα συσκευές που αναμένεται να μεταβούν σε κατάσταση EOL από τις 27 Νοεμβρίου είναι οι εξής:

Google news
  • Xiaomi Mi 9
  • Xiaomi Mi 9 Pro 5G
  • Xiaomi Mi 9 SE
  • Xiaomi Mi CC9 (Mi 9 Lite)
  • Xiaomi Mi CC9 Meitu Edition
  • Redmi K20
  • Redmi K20 Pro
  • Redmi Note 8
  • Redmi Note 8 Pro

Οι χρήστες αυτών των τηλεφώνων θα λάβουν ορισμένες ενημερώσεις μετά τη συγκεκριμένη προθεσμία EOL αλλά μόνο για σταθερές παραλλαγές του τρέχοντος υλικολογισμικού. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη beta για τα προϊόντα σε αυτήν τη λίστα. Ενώ το Mi 9 κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάρτιο του 2019, τα Redmi Note 8 και Redmi Note 8 Pro κυκλοφόρησαν αργότερα εκείνο το έτος, τον Αύγουστο.

Cafago WW Cubot WW

Η Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα αυξημένη υποστήριξη για τις νέες της συσκευές, δηλώνοντας ότι θα προσφέρει τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και τρία σε σημαντικές αναβαθμίσεις που σχετίζονται με το Android για τα τηλέφωνα Xiaomi 11T και 11T Pro. Οι κάτοχοι των προϊόντων EOL θα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά τα τηλέφωνά τους και θα λαμβάνουν ενημερώσεις εφαρμογών, καθώς μόνο το λογισμικό του λειτουργικού συστήματος θα σταματήσει να αναβαθμίζεται.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram