Το OnePlus 9RT θα υποστηρίζει δειγματοληψία αφής 600 Hz και εικονική μνήμη RAM 7 GB

Η OnePlus συνεχίζει να μιλάει για το OnePlus 9RT στο Weibo. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία της συσκευής, μαζί με αρκετές προδιαγραφές που έχουμε περιγράψει ξεχωριστά. Εν ολίγοις, το OnePlus 9RT θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 888, οθόνη 120 Hz και έως 12 GB RAM.

Τώρα, η εταιρεία αναφέρει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει έως και 7 GB εικονικής μνήμης RAM. Ωστόσο, το OnePlus 9RT θα αντλήσει αυτήν την «εικονική μνήμη RAM» από τον αποθηκευτικό χώρο του, εκ των οποίων θα υπάρχουν 128 GB ή 256 GB διαθέσιμα. Η εικονική μνήμη RAM δεν είναι ποτέ τόσο γρήγορη όσο η φυσική RAM, όπως έχουμε συζητήσει προηγουμένως.

Επιπλέον, το OnePlus 9RT θα υποστηρίζει δειγματοληψία αφής 600 Hz σε συνδυασμό με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η οθόνη Samsung E4 της συσκευής χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία backplane LTPO, επιτρέποντάς της να μειώσει το ρυθμό ανανέωσης τόσο χαμηλά όσο 1 Hz. Το OnePlus 9RT θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου στην Κίνα. Το OnePlus θα κυκλοφορήσει τη συσκευή και στην Ινδία, αν και δεν είναι σαφές πότε.


 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα