Το τελευταίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της OPPO μπορεί να αποκαλύψει τη γλώσσα σχεδίασης smartphone επόμενης γενιάς εκ των προτέρων

Η OPPO φέρεται τώρα να σχεδιάζει μια σημαντική εκδήλωση προϊόντος που έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2021. Οι φημολογούμενοι διάδοχοι της σειράς smartphones Reno6 μπορεί να είναι μεταξύ των συσκευών που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια αυτού του συνεδρίου, μαζί με το πολυδιαφημισμένο πτυσσόμενο phablet πρώτης γενιάς του OEM. Τώρα, ο OEM μπορεί να διέρρευσε κατά λάθος μια πιθανή σχεδίαση για τα αντίστοιχα μεσαίας κατηγορίας.

Το εν λόγω δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που κατατέθηκε στο κινεζικό γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας CNIPA στα τέλη Δεκεμβρίου 2020 και εγκρίθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021, μπορεί πράγματι να δείξει πού πηγαίνει η OPPO με την εμφάνιση των smartphone επόμενης γενιάς της. Δυστυχώς, τα εν λόγω διαγράμματα αποφεύγουν την κατεύθυνση που υπονοεί το νέο K9 Pro για μια που είναι σαφώς μια επαναληπτική αναβάθμιση για τις επικρατούσες συσκευές Reno.

Αντίστοιχα, τα σχηματικά απεικονίζουν μια στενή καμπύλη πίσω κάμερας που φιλοξενεί 3 κατακόρυφα στοιβαγμένους κύριους φακούς. Και πάλι, αυτά τα ανοίγματα έχουν περιγράμματα, σε αντίθεση με τους συνηθισμένους κύκλους. Επιπλέον, υπάρχει επιλογή σε έναν 4ο αισθητήρα, σε μικρότερο τετράγωνο δίπλα τους. Επομένως, αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό των μοντέλων Reno 7 Pro ή Pro+, με το πιο βασικό σχέδιο τριπλής κάμερας να προορίζεται για το vanilla 7.


Διαφορετικά, ο νέος σχεδιασμός για smartphone απαιτεί μπροστινά και πίσω πάνελ που φαίνονται να είναι επίπεδα από μπροστά, αν και οι προβολές die-on αποκαλύπτουν ότι και οι δύο κάμπτονται προς τα πίσω προς ένα λεπτό πλαίσιο. Επομένως, τα εσωτερικά της σειράς Reno 7 που φέρονται να εντυπωσιάζουν την αγορά ενδέχεται να συσκευαστούν σε γυάλινα “σάντουιτς” όπως αυτά κατά την κυκλοφορία τους.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα