Το test drive του PS5: Παίξε ένα παιχνίδι και μετά αγόρασέ το, αν σ’ αρέσει!

Μοίρασε την γνώση...

Μια νέα λειτουργία η οποία έρχεται να σώσει πολλούς gamers πρόσθεσε η Sony. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, οι κάτοχοι του PS5 έχουν ήδη την επιλογή των «Game Trials», η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να κατεβάσουν ένα παιχνίδι, να παίξουν και εφόσον τους αρέσει να το αγοράσουν.

banner

Φυσικά, κάτι τέτοιο συμβαίνει αλλά θα έχει και κάποιους περιορισμούς. Σε πρώτη φάση στη δυνατότητα αυτή υπάρχουν διαθέσιμοι μόνο δύο τίτλοι, το Death Stranding Director’s Cut και το Sackboy: A Big Adventure. Στο πρώτο παιχνίδι ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να «χρησιμοποιήσει» το παιχνίδι για έξι ώρες και στο δεύτερο για πέντε.

Playstation 5: Παίξε ένα παιχνίδι και αν θες αγόρασε το!

Ωστόσο υπάρχει και άλλοι περιορισμοί. Η αντίστροφή μέτρηση για τις έξι και πέντε ώρες αρχίζει από την στιγμή της έναρξης του download, κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος που θα κάνει ένας χρήστης για να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το game αφαιρείται από το σύνολο.

Google news

Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μόνο ένα game trial και τέλος, η δυνατότητα αυτή δεν είναι –για την ώρα- διαθέσιμη για την Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πότε.

ZTE Many GEOs AliExpress WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram