Το Xiaomi Poco M4 Pro 5G έχει περάσει μια σειρά πιστοποιήσεων και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός αυτού του έτους

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Poco κυκλοφόρησε το M3 Pro 5G τον Μάιο. Αναμένεται ότι ο διάδοχος θα ονομάζεται Poco M4 Pro 5G. Τώρα τα ξένα μέσα ανακάλυψαν ότι το νέο μοντέλο εμφανίστηκε σε μια σειρά πλατφορμών πιστοποίησης.

banner

Αναφέρεται ότι το όνομα του κινητού επιβεβαιώνεται ως Poco M4 Pro 5G και ο αριθμός μοντέλου είναι ο 21091116AG (“G” σημαίνει ότι το μοντέλο είναι για την παγκόσμια αγορά, China C, India I).

Διαφήμιση

Το μηχάνημα θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W, η οποία είναι μια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά των 18W. Αναφέρεται ότι το Poco M4 Pro 5G θα είναι εξοπλισμένο με τσιπ MediaTek, κάτι που είναι αρκετά λογικό λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του.

Google news

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε πολλά για το Poco M4 Pro 5G μέχρι στιγμής, αλλά η Xiaomi θα στείλει γενικά μια δοκιμαστική πιστοποίηση σ’ έναν έως δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία και αναμένεται ότι το μηχάνημα θα εμφανιστεί σύντομα μπροστά σε όλους.

ChicMe WW Hekka

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram