Whizzer Kylin A-HE03 – Unboxing και παρουσίαση των επαγγελματικών ακουστικών για κάθε χρήστη που αγαπάει την μουσική.

Μοίρασε την γνώση...

Κατά καιρούς διάφορες εταιρείες μου στέλνουν διάφορα προϊόντα τους για παρουσίαση, πράγματα που πολλές φορές είναι λίγο πιο εξειδικευμένα. Έτσι μου στείλανε από την εταιρεία Whizzer, που την ευχαριστώ πολύ, την τελευταία τους δημιουργία, τα Kylin A-HE03, που είναι επαγγελματικά ακουστικά αλλά που άνετα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε αγαπάει ν’ ακούει ποιοτικά μουσική. Τα Whizzer Kylin A-HE03 μου ήρθανε από το κατάστημα τους από το Amazon, οπότε φυσικά και δεν είχα κάποιο πρόβλημα όταν μου ήρθαν με το ταχυδρομείο.

Geekbuying WW

Τα Whizzer Kylin A-HE03, η όλη διαδικασία unboxing ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η συσκευασία είναι με πολύ πολυτέλεια έχω να πω, πολύ προσεγμένη, δίνοντας ένα άλλο αέρα μόνο στο unboxing. Από την πάνω μεριά του κουτιού υπήρχε μία φωτογραφία των ακουστικών που έπιανε όλο τον χώρο, στο πλάι είχε κάποια χαρακτηριστικά, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε το ακουστικό αποδομημένο σε κομμάτια, εξηγώντας τι είναι το κάθε κομμάτι.

Διαφήμιση

Βγάζοντας την άσπρη συσκευασία, μέσα υπήρχε ένα μαύρο κουτί με κάλυμμα μαγνητικό, που ανοίγει και κλείνει πολύ ωραία. Και εδώ η εταιρεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα και φινέτσα που έχει η συσκευασία των ακουστικών. Βέβαια το βασικό δεν είναι μόνο η εμφάνιση, αλλά και η ποιότητα των ίδιων ακουστικών. Έχοντας ήδη ανεβάσει αρκετά λοιπόν τις απαιτήσεις μου από το unboxing μόνο, περίμενα να δω τουλάχιστον το ίδιο και στην ποιότητα των ακουστικών. Ανοίγοντας το κουτί έρχεται μπροστά στα ακουστικά μόνο και μία μεταλλική πλάκα όπου αναγράφεται το μοντέλο των ακουστικών.

Google news

Τ’ ακουστικά έρχονται ξεχωριστά από το καλώδιο. Σαν εμφάνιση όπως θα τα δείτε, είναι σίγουρα ότι θα σας θυμίσουν και κάποια άλλα ακουστικά που σας παρουσίασα πριν λίγο καιρό, τα KZ, με παρόμοια συσκευασία και πολύ καλή ποιότητα. Κάτω από το αφρώδους υλικό που βρίσκονται τα ακουστικά, βρίσκεται ένα δερμάτινο κουτάκι και το MMCX καλώδιο με το οποίο συνδέονται τ’ ακουστικά με την συσκευή σας. Η χλιδή όπως βλέπεται συνεχίζεται και εδώ…. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι περιέχει μέσα :

Zaful WW Wondershare WW

1 x Whizzer A-HE03 ακουστικά
1 x αποσπώμενο καλώδιο ήχου με δύο ακίδες μήκους 1.2m
3 x ζευγάρια σιλικόνης άκρης ακουστικών (S, M, L)
2 x ζευγάρια άκρης ακουστικών από αφρό
1 x ζευγάρια διάφανες άκρες ακουστικών
1 x βάση μεταφοράς με μαγνητικό μηχανισμό κουμπώματος
Εγγύηση και εγχειρίδιο

Λοιπόν μέχρι εδώ είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την όλη εμφάνιση. Ας δούμε όμως εάν είναι και στη χρήση εξίσου καλά…


Τα Whizzer Kylin A-HE03 έχουν πραγματικά πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση. Κατασκευασμένα από μέταλλο, θα τα βρείτε ή σε μπλε χρώμα (Indigo) ή σε γκρι ή σε κόκκινο. Πάντως τα μπλε που μου στείλανε έχουν πολύ όμορφη εμφάνιση. Πάνω στα ακουστικά βλέπουμε σε χρυσό ένα κεραυνό, που είναι το λογότυπο της Whizzer. Παρότι ελαφριά, η κατασκευή τους είναι πολύ στιβαρή και ανθεκτική. Τ’ ακουστικά είναι με διαστάσεις 16 x 14 x 8 cm και 4g βάρος, οπότε σίγουρα δεν θα τα καταλάβετε όταν θα τα φοράτε. Πάντως αυτό που έχω πω είναι ότι είναι τα πιο εντυπωσιακά εμφανισιακώς τουλάχιστον, απ’ όλα τ’ αντίστοιχα ακουστικά που έχω παρουσιάσει.

Το καλώδιο είναι ένα πλέγμα τριών καλωδίων, ενός δυναμικού (Dynamic Driver) και 2 με επένδυση (Balanced Armatures). Τ’ ακουστικά είναι εφοδιασμένα με τους Knowles Hybrid TWFK-30017-000 οδηγούς για φοβερή απόδοση στα μεσαία και υψηλή απόδοση. Το καλώδιο είναι μήκους 1.2 μέτρα και στο τέλος της μία πλευράς είναι ένα επιχρυσωμένο βύσμα για την θύρα των ακουστικών 3.5mm, ενώ από την άλλη μεριά είναι με δύο ακίδες που εφάπτουν επακριβώς στ’ ακουστικά για να μην έχετε απώλειες. Τ’ ακουστικά έχουν ευαισθησία 98 dB SPL/mW, αντίσταση 28 Ω και εύρος ανταπόκρισης συχνοτήτων είναι 12Hz-40Khz. Το βύσμα με τις δύο ακίδες, εάν το προσέξετε θα δείτε στο ένα ότι έχει μία κόκκινη κουκκίδα. Το βύσμα αυτό είναι για την δεξιά μεριά (right <->red). Σαν απόδοση ήχου έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος και ειδικότερα εάν ο ήχος προέρχεται από κάποια δυνατή συσκευή, θα το απολαύσετε σίγουρα.

Ορίστε και ένα μικρό βίντεο παρουσίαση….

Σας έχω παρουσιάσει κάμποσα επαγγελματικά ακουστικά από το iTechNews.gr. Μπορεί να μην έχω τόσο εξασκημένο αυτί, έχω όμως μουσική παιδεία (παίζω αρμόνιο), οπότε ξέρω να ξεχωρίζω ήχους και οκτάβες. Τ’ ακουστικά σίγουρα θα σας αρέσουν αρχικώς λόγο εμφάνισης, αφού δεν έχουν τσιγκουνευτει εκεί τα λεφτά η Whizzer. Βέβαια τα Whizzer Kylin A-HE03 δεν είναι μόνο εμφάνιση αλλά και πολύ ποιοτική δουλειά σαν απόδοση. Θα τα βρείτε στο κατάστημά τους στο Amazon ή στο επίσημο site τους.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram