Windows 11 File Explorer – Το πρόβλημα με την υψηλή μνήμη λόγο bug, λαμβάνει διόρθωση!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα την αναβάθμιση των Windows 11 για χρήστες με υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 (έκδοση 2004 ή μεταγενέστερη). Ενώ η ενημέρωση έχει φέρει αρκετές αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό, φαίνεται ότι εισήγαγε επίσης ένα σοβαρό ζήτημα απόδοσης όπου ορισμένοι χρήστες βλέπουν απίστευτα υψηλή χρήση μνήμης.

banner

Μετά την εγκατάσταση των Windows 11, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πολλά προβλήματα απόδοσης. Η AMD επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα απόδοσης προκαλείται από τη νέα λειτουργία ασφαλείας των Windows 11, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένα άλλο σφάλμα που προκαλείται από τον ανασχεδιασμένο File Explorer της Microsoft (Explorer.exe).

Διαφήμιση

Στο Reddit και τα φόρουμ, οι χρήστες διαμαρτύρονται για το πώς οι συσκευές τους Windows 11 υποφέρουν από εξαιρετικά υψηλή χρήση μνήμης. Ως αποτέλεσμα, η απόδοση ολόκληρης της συναυλίας υποφέρει και επηρεάζει επίσης αρνητικά την απόδοση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα την πτώση του ρυθμού καρέ.

Google news

Φαίνεται ότι το ζήτημα προκαλείται από την ενημέρωση του Windows 11 File Explorer.

Banggood WW Cubot WW

Στα Windows 11, η Εξερεύνηση αρχείων διατηρεί τον οικείο σχεδιασμό ως την έκδοση των Windows 10, αλλά τώρα βασίζεται στη Βιβλιοθήκη διεπαφής χρήστη των Windows (WinUI), επομένως έρχεται με νέα εικονίδια, σύγχρονα χειριστήρια, κουμπιά και άλλες οπτικές προσαρμογές.

Το νέο επίπεδο του File Explorer χρησιμοποιεί το υλικό Mica για τη γραμμή εντολών/κεφαλίδα, το οποίο είναι ένα υλικό σχεδιασμού που εφαρμόζει το φόντο της επιφάνειας εργασίας στο παράθυρο της εφαρμογής. Επιπλέον, το μενού περιβάλλοντος του Explorer (μενού δεξιού κλικ) έχει ενημερωθεί με το Fluent Design για να ταιριάζει με το υπόλοιπο λειτουργικό σύστημα.


Φαίνεται ότι αυτή η νέα έκδοση του File Explorer είναι υπεύθυνη για υψηλή χρήση μνήμης στα Windows 11. Η διαδικασία που αναφέρεται ως “Explorer.exe” στη Διαχείριση εργασιών προκαλεί αιχμές πόρων 70-99%, καθώς και συνεχή χρήση του επεξεργαστή της συσκευής σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με τις αναφορές.

Όπως έχουν σημειώσει οι χρήστες, η χρήση της μνήμης του File Explorer αυξάνεται κάθε φορά που ανοίγουν το File Explorer.

 

Η Microsoft θα διορθώσει τη χρήση του explorer.exe με υψηλούς πόρους στα Windows 11

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό με τη χρήση υψηλής μνήμης των Windows 11 είναι ότι το σφάλμα αναφέρθηκε από τους Windows Insiders τον περασμένο μήνα και στη συνέχεια δοκιμάστηκε από χρήστες στο Dev Channel πριν τα Windows 11 διατεθούν σε όλους.

Φαίνεται ότι αυτές οι αναφορές αγνοήθηκαν ή η μνήμη και τα Windows 11 κυκλοφόρησαν με σφάλμα διαρροής μνήμης File Explorer.

Σε μια ανάρτηση στο Feedback Hub από τα τέλη του περασμένου μήνα, η Microsoft σημείωσε ότι “συμπεριέλαβαν αλλαγές στο Build 22454 για να μετριάσουν μερικά ζητήματα που προκαλούσαν διαρροές κατά τη χρήση του File Explorer”.

Αυτό υποδηλώνει ότι η Microsoft έχει βρει μια διόρθωση, αλλά εάν δεν είστε μέρος του Dev Channel – το οποίο παρέχει πρόσβαση στην επόμενη έκδοση των Windows 11, θα πρέπει να περιμένετε μερικές εβδομάδες.

Η Microsoft δοκιμάζει την επιδιόρθωση για περισσότερο από ένα μήνα τώρα, οπότε υπάρχει πιθανότητα η εταιρεία να κυκλοφορήσει τη διόρθωση ως ξεχωριστή ενημερωμένη έκδοση κώδικα σύντομα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram