Windows 11 – Και όμως κάποιες εφαρμογές έχει προγραμματιστεί να ΜΗΝ τις τρέχει! Δείτε σε ποιες περιπτώσεις υπάρχει πρόβλημα.

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft αποκάλυψε ότι ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να αποτύχουν να τρέξουν ως αποτέλεσμα, καθώς και να προκαλέσουν άλλα ζητήματα ή σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα. Λόγω της ανίχνευσης του σφάλματος, η Microsoft έχει θέσει μια αναμονή συμβατότητας, με αποτέλεσμα οι χρήστες που έχουν επηρεαστεί οι συσκευές τους από αυτό το θέμα, να μην τους προσφέρονται επίσημα τα Windows 11 ή να αφαιρείται η δυνατότητα εγκατάστασής τους, παρόλο που έχουν κατ’ άλλα συμβατά μηχανήματα.

banner

“Βρέθηκαν ζητήματα συμβατότητας μεταξύ εφαρμογών που χρησιμοποιούν χαρακτήρες που δεν είναι ASCII στα κλειδιά μητρώου ή τα δευτερεύοντα κλειδιά και τα Windows 11. Οι εφαρμογές που επηρεάζονται ενδέχεται να μην μπορούν να τρέξουν και να προκαλέσουν άλλα ζητήματα ή σφάλματα στα Windows, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας λήψης σφάλματος με μπλε οθόνη”, αναφέρει η Microsoft.

Διαφήμιση

Η έκταση του προβλήματος δεν σταματά εκεί, όμως: τα επηρεαζόμενα κλειδιά μητρώου που διαθέτουν χαρακτήρες μη ASCII ενδέχεται να μην μπορούν να επιδιορθωθούν καθόλου!!!

Google news

Συνιστάται στους χρήστες να μην επιχειρήσουν μη αυτόματη αναβάθμιση στα Windows 11 με το κουμπί Ενημέρωση τώρα ή το Εργαλείο δημιουργίας μέσων έως ότου μπορέσει να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας.

Wondershare WW Atlas VPN

Τα Windows 11 έχουν επίσης πληγεί από μια σειρά άλλων προβλημάτων. Επιβραδύνει τους επεξεργαστές AMD έως και 15%, ορισμένα λογισμικά δικτύωσης μπορεί να επιβραδύνουν τις ταχύτητες του διαδικτύου και μια διαρροή μνήμης στο explorer.exe επηρεάζει την απόδοση.

Αλλού, αν και ήταν μια αμφιλεγόμενη απαίτηση, η Microsoft εξήγησε γιατί το λειτουργικό σύστημα απαιτεί TPM 2.0 σε ένα βίντεο. Η παρακολούθηση της ασφάλειας που έχει σχεδιαστεί για την προστασία των Windows 11 παρέχεται από τον ειδικό ασφαλείας της Microsoft, Dave Weston. Ωστόσο, οι χρήστες θα μπορούν να παρακάμψουν την απαίτηση TPM, εκτός από μια μέθοδο απενεργοποίησης του VBS.


Η εταιρεία ανάλυσης Gartner δήλωσε πρόσφατα ότι τα χαρακτηριστικά των Windows 11 θα μπορούσαν εύκολα να κυκλοφορήσουν ως ενημέρωση για τα Windows 10. Η ανανέωση αφορούσε περισσότερο τη δημιουργία «μιας ευκαιρίας μάρκετινγκ για το οικοσύστημα του υπολογιστή», τόνισε η εταιρεία.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram