Αλλάζει χέρια η Wolt!

Μοίρασε την γνώση...

Η Ελλάδα και άλλες 22 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η φινλανδική Wolt περνούν στον έλεγχο της DoorDash, αμερικανικής εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης φαγητού κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και φαίνεται πως αναζητούσε τρόπους για επέκταση σε άλλες αγορές.

banner

Για την εξαγορά της Wolt η DoorDash θα πληρώσει 8 δισ. δολάρια, ενώ ο σημερινός επικεφαλής της φινλανδικής εταιρείας θα παραμείνει στο τιμόνι και θα εποπτεύει τις δραστηριότητες της DoorDash εκτός βέβαια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η DoorDash έχει παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τον Καναδά και έχει ένα μοντέλο λειτουργίας παρόμοιο με εκείνο που έχουμε γνωρίσει από την Wolt, την Rocket ή την efood. Πρόκειται για εταιρεία εισηγμένης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και η αναγγελία της εξαγοράς της Wolt προκάλεσε μια κάποια χαρά στους επενδυτές με αποτέλεσμα η μετοχή της DoorDash να εμφανίσει αύξηση 19%.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ZTE Many GEOs Redmagic WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram