Apple AirPods 3: Χάλασαν!? Στα σκουπίδια τότε, δεν φτιάχνουν!

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα, το iFixit ολοκλήρωσε την αξιολόγηση αποσυναρμολόγησης των πρόσφατα λανσαρισμένων AirPods τρίτης γενιάς της Apple. Σύμφωνα με τη δημοφιλή εταιρεία, τα Apple AirPods 3 έχουν μηδενική δυνατότητα επισκευής. Αυτό σημαίνει ότι εάν αυτό το προϊόν αποτύχει, έχετε μόνο μία επιλογή, ακυρώστε το. Η συσκευή δεν επισκευάζεται. Σύμφωνα με την αποσυναρμολόγηση, το Apple AirPods 3 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική «σάντουιτς», η οποία περιέχει καλώδια, τσιπ και μπαταρίες.

banner

Η μπαταρία του χρησιμοποιεί μοναδικό σχεδιασμό «βύσματος», χωρίς καμία συγκόλληση. Αυτό διασφαλίζει ότι η μπαταρία συνδέεται στο κύκλωμα, άρα έχει αρκετά υψηλή δυνατότητα επισκευής. Δυστυχώς, η δυνατότητα επισκευής των AirPods 3 περιορίζεται σε αυτό.

Όταν αποσυναρμολογείτε τα Apple AirPods3, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα καλώδια στο εσωτερικό. Η υπερβολική δύναμη είναι πολύ πιθανό να σπάσει το κέλυφος καθώς ανοίγετε τη συσκευή, επομένως, η συγκόλληση και η επισκευή αυτού του κελύφους AirPod 3 (αν σπάσει) θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια.

Google news

Επιπλέον, τα Apple AirPods 3 εξακολουθούν να είναι ενθυλακωμένα με κόλλες για να διασφαλιστεί ότι το κέλυφος είναι σταθερό και ενσωματωμένο. Κατά την αποσυναρμολόγηση, είναι απαραίτητο να ασκήσετε πολύ μεγάλη πίεση για να διασφαλίσετε ότι το κομμάτι στημονιού διεισδύει στο κενό. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με την επισκευή αυτής της συσκευής. Τα υπολείμματα παλιάς κόλλας και τα σοβαρά κατεστραμμένα κενά δυσκολεύουν την επανασυναρμολόγηση της. Ακόμα κι αν είστε πολύ προσεκτικοί όταν το αφαιρείτε, πρέπει να αφαιρέσετε την παλιά κόλλα και να την αντικαταστήσετε με νέα κόλλα για να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή.

Gshopper Many GEOs Dresslily WW

 

Η επισκευασιμότητα των AIRPODS 3 είναι μηδέν

Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, το iFixit έδωσε στα AirPods 3 βαθμολογία επισκευής 0 βαθμών (από 10 βαθμούς). Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Apple, η τιμή αντικατάστασης των AirPods 3 φτάνει τα 86 $ συμπεριλαμβανομένου του κόστους ανανέωσης 75 $ για το κουτί φόρτισης. Αυτό είναι ακόμη υψηλότερο από την τιμή μονάδας για την αγορά ενός νέου σετ ακουστικών. Επομένως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε ή αγοράζετε υπηρεσίες Care+, διαφορετικά θα ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Το AirPods 3 διαθέτει ενισχυτή υψηλής δυναμικής εμβέλειας και μικρόφωνο. Υπάρχει ένα ακουστικό πλέγμα στο μικρόφωνο που μειώνει τον ήχο του ανέμου. Τα AirPods διαθέτουν επίσης AAC-ELD, έναν ανώτερο κωδικοποιητή ομιλίας που υπόσχεται ποιότητα φωνής Full HD για καθαρή, φυσική επικοινωνία για κλήσεις FaceTime. Επιπλέον, αυτή η συσκευή διαθέτει ένα τσιπ H1, Dolby Atmos και είναι αδιάβροχο IPX4. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υπόσχεται χρόνο ακρόασης έως και έξι ώρες. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τη θήκη φόρτισης, μπορείτε να έχετε έως και 30 ώρες συνολικό χρόνο ακρόασης. Πέντε λεπτά φόρτισης παρέχουν περίπου μία ώρα διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram