Ασύρματο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο 4 ιντσών 88VF με έξτρα μπαταρία και μόλις 29,48 Ευρώ για τα ξύλα για το τζάκι και ότι άλλο, από το Banggood

Μοίρασε την γνώση...

Το κρύο έρχεται και με τις τιμές που έχει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, όλο και πιο πολλοί θυμούνται το τζάκι που έχουν. Αλλά το τζάκι θέλει ξύλα, άρα χρειάζεστε και ένα μικρό φορητό ασύρματα αλυσοπρίονο, που να πηγαίνει εύκολα παντού, για να μπορέσετε να τα κόψετε πιο μικρά ή οτιδήποτε και να κάνετε την δουλειά σας. Έτσι σας βρήκα και εγώ ένα ασύρματο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο 4 ιντσών 88VF με έξτρα μπαταρία και μόλις 29,48 Ευρώ από το Banggood, για να το πάρετε με το κουπόνι που θα σας δώσω.

Geekbuying WW

Χαρακτηριστικά :

Name Electric Chain Saw
Color Blue
Material Metal Steel Chain
Voltage 88VF
Battery Power 1200W
Guide Plate Length 4 Inches
Chain Speed 5M/S
Cutting Size <100 mm
Battery 2000 mAh
Electric Drive Strong Magnet Motor
Chain Quick Adjustment
Weight 1.5Kg

 

Για ν’ αποκτήσετε και εσείς το ασύρματο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο 4 ιντσών 88VF με έξτρα μπαταρία και σε τιμή μόλις 29,48 Ευρώ από το Banggood, πατάτε στο μπανεράκι από κάτω και μετά όταν σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BG8ad63e.

Διαφήμιση

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Google news


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.

Hekka Govee Many GEOs


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram