Αυτό είναι το XIAOMI THOR που θ’ ανακοινωθεί!

Μοίρασε την γνώση...

Καθώς πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του κορυφαίου επεξεργαστή κινητού Snapdragon, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Xiaomi 12. Σύμφωνα με εικασίες, το Xiaomi 12 θα είναι το πρώτο smartphone που θα χρησιμοποιεί αυτόν τον κορυφαίο επεξεργαστή. Οι κωδικές ονομασίες της σειράς Xiaomi 12 κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο. Το Xiaomi 12 Pro έρχεται με την κωδική ονομασία “Zeus” ενώ το Xiaomi 12 Ultra ονομάζεται “Loki”. Αυτοί είναι και οι δύο χαρακτήρες της ταινίας Thor. Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη συσκευή της σειράς Xiaomi 12 που φέρει την κωδική ονομασία “Thor”. Σύμφωνα με αναφορές, το Xiaomi “Thor” είναι η βελτιωμένη έκδοση Xiaomi 12 Ultra.

 

XIAOMI “THOR” – Οι εικασίες

Η βελτιωμένη έκδοση Xiaomi 12 (Xiaomi “Thor”) έχει δύο εικασίες γύρω από αυτήν. Το πρώτο είναι ότι αυτό το smartphone θα συνοδεύεται από μια ειδική προσαρμοσμένη κάμερα Leica. Θα φιλοξενήσει την πιο ισχυρή απόδοση εικόνας με πέντε κάμερες.


Ωστόσο, υπάρχουν επίσης εικασίες ότι ο Odin είναι ο πατέρας του Thor και η κωδική ονομασία του Xiaomi Mi MIX 4 είναι Odin. Έτσι, αυτή η φήμη υποστηρίζει ότι η βελτιωμένη έκδοση Xiaomi 12 Ultra είναι στην πραγματικότητα το Xiaomi MIX 4S/5 με κάμερα κάτω από την οθόνη.

Ωστόσο, το τρέχον υλικολογισμικό των Loki και Thor είναι ακριβώς το ίδιο και και οι δύο χρησιμοποιούν το τσιπ SM8450. Οι πληροφορίες που εξάγονται από την κάμερα MIUI δείχνουν επίσης ότι η συσκευή διαθέτει έως και 5 πίσω κάμερες. Τέσσερις από αυτές τις κάμερες είναι μια κύρια κάμερα Samsung GN5 50 megapixel.


Επιπλέον, η ανάπτυξη λογισμικού MIUI της βελτιωμένης έκδοσης Xiaomi 12 Ultra και Xiaomi 12 Ultra ξεκίνησε μόλις την 1η Οκτωβρίου. Αυτό υποδηλώνει ότι αυτή η συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει φέτος. Αυτές οι συσκευές πιθανότατα θα φτάσουν το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους.

XIAOMI 12 άλλες εικασίες

Το Xiaomi 12 θα συνοδεύεται από προσαρμοστική οθόνη ρυθμού ανανέωσης LTPO. Αυτή η λειτουργία θα πραγματοποιήσει μια προσαρμοστική λειτουργία προσαρμογής ρυθμού ανανέωσης μεταξύ 1 – 120 Hz. Αυτή η δυνατότητα θα φέρει επίσης μια αυτόματη ρύθμιση της οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης ενεργοποιεί ένα παιχνίδι υψηλής ζήτησης, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης ρυθμίζεται αυτόματα στα 120 Hz. Ωστόσο, όταν ο χρήστης βρίσκεται σε μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, μειώνει σημαντικά τον ρυθμό ανανέωσης. Αυτό θα βοηθήσει τελικά στην κατανάλωση ενέργειας της συσκευής. Αυτό το smartphone θα τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 898 SoC.

Κάτω από το καπό, η σειρά Xiaomi 12 θα έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Αυτή η σειρά αναμένεται να έρθει με χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 5000 mAh. Η ασύρματη φόρτιση θα είναι μόνο 50 W λόγω των κανονισμών στην Κίνα. Η μεγάλη μπαταρία θα φορτιστεί πλήρως μέσα σε 20 λεπτά και αυτό θα είναι νέο ρεκόρ.

Επιπλέον, η σειρά Xiaomi 12 θα φτάσει επίσης με το MIUI 13 out-of-the-box. Πριν από λίγες μέρες, όταν ο Lei Jun επικοινώνησε με τους χρήστες, είπε ότι το MIUI καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για βελτίωση και σίγουρα θα τα πάει καλύτερα. Σύμφωνα με τον Lei Jun, «Το MIUI 13 θα φτάσει στο τέλος του έτους και ελπίζει ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com