Φήμες | Η Asus θα κυκλοφορήσει ένα νέο ROG Zephyrus Duo διαφορετικού μεγέθους

Μοίρασε την γνώση...

Το ROG Zephyrus Duo ξεχωρίζει εύκολα μεταξύ των υπολογιστών της κατηγορίας του χάρη στο Screenpad Plus, μια δευτερεύουσα οθόνη αφής που έχει αναπτύξει η Asus για να βρίσκεται κάτω από το «κανονικό» πάνελ 15,6 ιντσών του φορητού υπολογιστή, με μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης, από παρακολούθηση σχολίων έως επιπλέον περιεχόμενο και έλεγχος παιχνιδιού. Τώρα, φαίνεται ότι ο OEM μπορεί να ανανεώνει ή να ενημερώνει τη συσκευή με ακόμη περισσότερη οθόνη και, επομένως, ακόμη περισσότερο Screenpad.

banner

Ο παραγωγικός χρήστης Evan Blass δημοσίευσε μια εικόνα αυτού που φέρεται ως νέο Zephyrus Duo 16 ιντσών. Ο εν λόγω φορητός υπολογιστής μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπος με τα υπάρχοντα μοντέλα, με τη διαφορά ότι προφανώς θα πρέπει να επεκταθεί λίγο σε διάφορες διαστάσεις. Σε αυτή τη σημείωση, υπάρχει ένα ελπιδοφόρο σημάδι μιας ψηλότερης κύριας οθόνης σε σύγκριση με τα τρέχοντα σχέδια, πιθανώς υπονοώντας μια αναλογία διαστάσεων 16:10 ή ίσως ακόμη και 3:2 σε αυτόν τον υποτιθέμενο επερχόμενο υπολογιστή παιχνιδιών.

Αυτή η προοπτική στο σύνολό της είναι αρκετά εύλογη – η Asus αποκαλεί την τρέχουσα παραγωγή φορητών υπολογιστών της σειράς ROG διπλής οθόνης Zephyrus Duo 15 (και Duo 15 SE), τελικά. Το νέο render του αδερφού τους “Duo 16” δεν δίνει καμία υπόδειξη για τις προδιαγραφές του: υπάρχει ελάχιστος χώρος για πλαίσιο που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν μια κάρτα γραφικών RTX της σειράς 15 γύρω από το ασυνήθιστα χαμηλό πληκτρολόγιο και το πλαϊνό track-slash-numberpad.

Google news

Εάν αυτό το “νέο Duo” κυκλοφορήσει πραγματικά σύντομα, ο Blass υποδεικνύει ότι μπορεί να το κάνει παράλληλα με μια νέα εισβολή στην αγορά των ακουστικών TWS. Αυτά τα υποτιθέμενα αξεσουάρ απεικονίζονται τώρα ως κλώνοι AirPod, αν και με εκτενώς επανασχεδιασμένη εμφάνιση σαν εκκρεμές, που παρουσιάζονται σε μια θήκη φόρτισης με ένα πιο μοναδικό κυανό LED φόρτισης και κάτι που φαίνεται να είναι ενσύρματο προσαρμογέα. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν υποδείξεις για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει κάποια νέα συσκευή.

Cubot WW Zaful WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο