Η AMD σημείωσε μερίδιο 30,87% έναντι της Intel στην έρευνα του Steam για τον Οκτώβριο, αλλά το Alder Lake θα μπορούσε να αντιστρέψει την τάση

Μοίρασε την γνώση...

Η έρευνα υλικού και λογισμικού του Οκτωβρίου από το Steam προσέφερε για άλλη μια φορά μια ενδιαφέρουσα εικόνα της συνολικής κατάστασης της αγοράς επεξεργαστών, τουλάχιστον όταν πρόκειται για την Intel εναντίον της AMD. Ενώ υπήρξαν μερικά προβλήματα στον δρόμο για την AMD τους τελευταίους 12 μήνες όσον αφορά την απόκτηση μεριδίου, ως επί το πλείστο η Team Red κατάφερε να αφαιρέσει σημαντικά κομμάτια από το μερίδιο της Intel, που περιελάμβανε το πέρασμα του ορίου του 30% τον περασμένο μήνα .

banner

Η τελευταία έκθεση δείχνει ότι το μερίδιο της AMD έχει πλέον αυξηθεί από 30,33% σε 30,87%, ή πάνω από μισή ποσοστιαία μονάδα, αφήνοντας την Intel με 69,13%. Τα μηχανήματα που βασίζονται σε Windows με τσιπ Ryzen είναι δημοφιλή στους παίκτες, καθώς η AMD έχει κερδίσει μερίδιο +0,69% σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορετική ιστορία για τους χρήστες Linux, με την Intel να κερδίζει στην πραγματικότητα +0,45% μερίδιο εδώ. Υπάρχουν καλές προσφορές για ορισμένους ισχυρούς επεξεργαστές Zen 3 αυτή τη στιγμή, με τον Ryzen 7 5800X να πέφτει από 449 $ σε 386,66 $ στο Amazon.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να φαίνονται διαφορετικά στην έρευνα του Steam τους επόμενους μήνες, και υπάρχει πάντα η πιθανότητα μίας τεράστιας ανατροπής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, παρόμοιου με αυτόν του 2020. Η σειρά Alder Lake της Intel είναι τώρα εδώ, και ενώ το i9-12900K μπορεί είναι λίγο ακριβό για μερικούς στα 589 $ SRP, παρόλο που είναι ένα πολύ γρήγορο τσιπ (Turbo 3.0 έως 5.2 GHz), είναι το i5-12600K που θα μπορούσε να είναι ο νικητής για το Team Blue. Με μια λογική τιμή SRP 289 $ ΗΠΑ, αυτό το τσιπ μπορεί να διαχειριστεί ρυθμούς ρολογιού έως και 4,9 GHz και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αξιοπρεπής ανταγωνιστής αναφοράς.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Tomtop WW Zaful WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram